Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τσιάρας: Η ΝΔ κύριος εκφραστής της πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας της παραγωγικής Ελλάδας

Κώστας Τσιάρας: Η Νέα Δημοκρατία κύριος εκφραστής της πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας της παραγωγικής Ελλάδας.        

Συνεδρίασε χθες, παρουσία του Προέδρου, κου Κυριάκου Μητσοτάκη, η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στα νέα γραφεία του κόμματος. Μια ξεχωριστή ημέρα για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αφού συνέπεσε με την επέτειο για τα 42 χρόνια από την Ιδρυτική της Διακήρυξη, στην οποία ο Βουλευτής  Καρδίτσας και Γ.Γ. της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κ. Κώστας Τσιάρας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά κατά την ομιλία του.

«Με πίστη στις αρχές και τις αξίες της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης, οι οποίες 42 χρόνια τώρα παραμένουν πάντα επίκαιρες και αποτελούν τον πολιτικό μας εξάντα, ξεκινάμε από σήμερα, ξεκινάμε από εδώ, στα νέα μας γραφεία, όλες και όλοι μαζί, να διευρύνουμε την πολιτική υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των Ελλήνων. Και να κάνουμε την Ελλάδα ξανά ισχυρή. Την οικονομία μας ξανά δυνατή. Τους Έλληνες ξανά υπερήφανους» επεσήμανε ο γαλάζιος Γραμματέας.

Νωρίτερα στην τοποθέτησή του ο κ. Τσιάρας σημείωσε, πως: «Η σημερινή Συνεδρίαση της Πολιτικής μας Επιτροπής, στα καινούργια μας γραφεία, σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα, έναν νέο πολιτικό κύκλο για τη Νέα Δημοκρατία. Έναν κύκλο που επιβεβαιώνει την πολιτική υπεροχή της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποδεικνύουν όλες οι μετρήσεις της κοινής γνώμης, καθώς ο Προέδρος μας  έχει καταφέρει να επιβάλει την ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας, τόσο εντός της Βουλής, όσο και στην κοινωνία, λίγους μόνο μήνες μετα την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος.»

«Απέναντι στην απελπισία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία γεννούν και πάλι την ελπίδα. Αυτή ήταν πάντα η αποστολή της Νέας Δημοκρατίας, από την ίδρυσή της, μέχρι σήμερα.», είπε ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής. Και συνέχισε: «Παρουσιάζοντας ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο σχέδιο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκαν σε όλους τους Έλληνες, ξεπερνώντας τα όρια της εκλογικής μας βάσης, καθιστώντας έτσι την παράταξή μας  τον φυσικό ηγέτη και κύριο εκφραστή της πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας της παραγωγικής Ελλάδας».

Στο τέλος της τοποθέτησής του, ο κ. Τσιάρας αναφερόμενος στον Εθνάρχη και ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Για τον Εθνάρχη, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της έχει ως βασικό στόχο την εθνική ομοψυχία και το ξεπέρασμα όλων των διαχωριστικών γραμμών, παλιών και νέων, που τόσο πολύ πληγώνουν τους Έλληνες. Για μας δεν υπάρχει «όλοι τους και μόνοι μας». Γιατί κάνεις δεν μπορεί να ηγηθεί ενός έθνους μόνος του. Έτσι λοιπόν και εμείς, όπως και εκείνος την 4η Οκτώβρη του 1974, καλούμε σήμερα: «όλους εκείνους που συμμερίζονται την αγωνία και τις ελπίδες μας για το μέλλον, όλους εκείνους που διακαίονται από το πόθο μιας πολιτικής αναγέννησης, να συστρατευθούν μαζί μας.»




Total
0
Shares
Previous Article

Σε άριστο και εποικοδομητικό κλίμα συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Β. Τσιάκου με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Καρδίτσας

Next Article

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στους Σοφάδες μίλησε η κ. Κατσαβριά-Σιωροπούλου

Related Posts

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά
Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά ζήτησε με ερώτηση του προς τον υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός

ο αντίκτυπος αυτής της καταστροφής έχει επηρεάσει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου