Τρύγος και πάτημα σταφυλιών στο Μουζάκι (video)
Το Μουζάκι ανέκαθεν φημιζόταν για τα αμπέλια του και τις εξαιρετικές ποικιλίες σταφυλιού και κατ επέκταση κρασιού και τσίπουρου.
Ο αμπελουργός Λάμπρος Πάττας, υποδέχεται την κάμερα του mouzakinews.gr στον αμπελώνα του στη θέση «Επισκοπή» και μας μιλά για τη διαδικασία του τρύγου.
Στη συνέχεια τον συναντάμε στο σπίτι του, όπου παρέα με τους γιούς του και τα εγγόνια του μας δείχνουν το πάτημα των σταφυλιών με σύγχρονα μέσα και την αποθήκευση του μούστου που αργότερα θα γίνει τσίπουρο.
video – drone @peterziogas