Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τροχαίο δυστύχημα με δυο νεκρούς στο δρόμο για την Παναγία τη Σπηλιώτισσα

asthenoforo

Τροχαίο δυστύχημα με δύο άτομα σημειώθηκε χθες 1/10 λίγο μετά τις 17.15 στην τελευταία στροφή πριν την Παναγία τη Σπηλιώτισσα.

Αυτοκίνητο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία εξεπράπη της πορείας του και κατέπεσε από το πάνω οδόστρωμα στο αμέσως παρακάτω.Και από χτες μέχρι σήμερα αγνοούνταν η τύχη του.Ύστερα από επίμονες αναζητήσεις των συγγενών τους ενεργοποιήθηκαν άνθρωποι που τους είχαν δει για τελευταία φορά και πληροφορία στην πληροφορία κατέληξαν στο να ανακαλύψουν και το σημείο πτώσης τους γύρω στις 19.15.

Στο σημείο του δυστυχήματος  μετέβησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες  από τη Π.Υ Μουζακίου μαζί με τη διοικητή κ. Μαυρουδόγλου η ΕΜΑΚ με δύο οχήματα και πέντε άντρες,περιπολικό της αστυνομίας και δύο ασθενοφόρα για να ανασύρουν το αυτοκίνητο  από το σημείο που κατέπεσε και τους επιβαίνοντες.

Για την κατάσταση των επιβατών δεν έχουμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες, θα ενημερώσουμε με νέο άρθρο μόλις έχουμε νεώτερη ενημέρωση. Να αναφέρουμε απλά πως τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20.40

Νεκροί ανασύρθηκαν δυστυχώς  οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου που εξετράπη της πορείας του στον δρόμο για την Ι.Μ. Σπηλιάς.

Πρόκειται για δύο αδέρφια, ένας άντρας ετών 73 και η αδερφή του οι οποίοι διέμεναν στην Αθήνα αλλά η καταγωγή τους ήταν από χωριό του Δήμου Μουζακίου.Το ταξίδι που έκαναν στη χάρη της Παναγίας έμελε να είναι και το τελευταίο τους.

Το Α.Τ Μουζακίου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
kakokairia slide4

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ από 03-10-2019

Next Article
sinedrio Trikala stathis nanos pastergiou

Στην έναρξη των εργασιών του τριήμερου συνεδρίου Plug & Play «Restart mAI City» ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης