Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Συνελήφθησαν για δύο βάζα μέλι και καλλυντικά

Τρίκαλα: Σύλληψη 31χρονου για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για κλοπή στα Τρίκαλα

Συνελήφθησαν, χθες (18-10-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, τρεις ημεδαποί, δύο γυναίκες, ηλικίας 58 και 40 ετών και ένας 42χρονος, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δύο γυναίκες αφαίρεσαν από δύο καταστήματα, δύο βάζα με μέλι και δύο συσκευασίες καλλυντικών, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου τις ανέμενε ο 42χρονος.

Στην κατοχή των δραστών, καθώς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρία βάζα με μέλι, συσκευασίες καλλυντικών, μία φιάλη ποτού, είδη ρουχισμού, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (810) ευρώ.

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ ερευνάται η προέλευση των υπολόιπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Τρίκαλα: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων

Συνελήφθη, χθες (18-10-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς  της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 31χρονος αλλοδαπός Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά νομίσματα, τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, εμπίπτουν στο νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (18-10-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένας εκκενωτής ηλεκτρικής ενέργειας (tazer) και ένα μαχαίρι, μήκους (30) εκατοστών.

Ελασσόνα: Εξιχνίαση απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ατόμων

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας εξιχνιάστηκε απάτη που διαπράχθηκε πριν από τέσσερις μήνες στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 40 και 68 ετών, καθώς και ενός άγνωστου συνεργού τους. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες μετέβησαν σε ποιμνιοστάσιο 51χρονου ημεδαπού και τον εξαπάτησαν, πείθοντάς τον να τους παραδώσει εννέα χοιρίδια, προκειμένου να τα μεταπουλήσουν και στη συνέχεια να του παραδώσουν το χρηματικό ποσό των (560) ευρώ, χωρίς ποτέ να παραλάβει το προσυμφωνηθέν ποσό.

Τύρναβος: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (17-10-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, ο 29χρονος μετέβη σε οικία 78χρονης ημεδαπής με σκοπό την πώληση χαρτικών ειδών και κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αφαίρεσε από την κατοχή της το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (18-10-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για πλαστογραφία, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Βόλος: Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράνομη χρησιμοποίηση οικίας ως κέντρο απεξάρτησης και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες (18-10-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 43 και 47 ετών και αναζητείται ένας ακόμη 40χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθησαν να χρησιμοποιούν παράνομα οικία, ως κέντρο απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, τζόγο και αλκοόλ. Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του 43χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (38) πακέτα τσιγάρων, καθώς και δύο συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους (100) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (18-10-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας

Next Article

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»