Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων

silipsi astynomia

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (23-05-2021) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος περιοχής του Δήμου Τρικκαίων και προκάλεσε φθορές στην ταμιακή μηχανή και σε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντός του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπής για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (23-05-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε, εισήλθε σε Ιερό Ναό, θραύοντας υαλοπίνακες και διέρρηξε δύο παγκάρια, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των -51,80- ευρώ.

Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε σε υπεύθυνο του Ιερού Ναού, καθώς και -14- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.




Total
0
Shares
Previous Article
Δασικές πυρκαγιές

Δασικές πυρκαγιές

Next Article
thleorash

Εξασφάλιση της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των ΠΕΤΚ στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας