Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Σύλληψη 42χρονου για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

 

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθη, χθες (13-03-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση περιορισμών διαμονής

Συνελήφθη χθες (13-03-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι, όπως εξακριβώθηκε, είχε παραβιάσει τακτική άδεια που είχε λάβει το 2010 ως έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

Λάρισα: Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (13-03-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ένας 34χρονος και μία 29χρονη, διότι σε διενεργηθείσα έρευνα στην οικία τους, αλλά και από την κατοχή του 34χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (28,7) γραμμαρίων, δύο ζυγαριές, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (180) ευρώ.

Βόλος: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν χθες (13-03-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί, ένας 26χρονος και μία 62χρονη, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν ηλεκτρικό ρεύμα και να ηλεκτροδοτούν παράνομα τις οικίες τους, τοποθετώντας καλωδίωση στο δίκτυο της Δ.Ε.Η., χωρίς τη μεσολάβηση του προβλεπόμενου μετρητή, με αποτέλεσμα να μη καταγράφεται η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν.




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδήλωση προς τιμήν των Δημάρχων και των Νομαρχών από τον «Καποδίστρια» έως και σήμερα

Next Article

Α.Σ.Καρδίτσας: Αγώνας – πρόκληση με Περιστέρι

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…