Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Σύλληψη 36χρονου με ηρωίνη,κοκαίνη,κάνναβη και ναρκωτικά δισκία

 

Τρίκαλα: Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (25-02-2019) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 36χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης, δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Τύρναβος: Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (25-02-2019) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 37χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει έξι τυποποιημένες συσκευασίες με κατεργασμένο καπνό, συνολικού βάρους (300) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Βόλος: Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπές

Συνελήφθησαν, χθες (25-02-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 35 και 62 ετών, κατηγορούμενα για κλοπή. Ειδικότερα, ο 35χρονος αφαίρεσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 42χρονου και με κάρτα ανέπαφων χρηματικών συναλλαγών που βρήκε στο όχημα, προέβησαν από κοινού με τον 62χρονο σε αγορές από καταστήματα της περιοχής.

Βόλος: Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (25-02-2019) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 66χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις δικαστηρίων και συγκεκριμένα μία απόφαση του Αρείου Πάγου, με ποινή κάθειρξης (2) ετών, (7) μηνών και (24) ημερών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, καθώς και μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (100) ευρώ, για το αδίκημα της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Γραφείο Ενημέρωσης ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article
elok faraki

Λήξη συνεργασίας του Ε.Λ.Ο.Κ. με το θεατρικό εργαστήρι Σία Φαράκη

Next Article
a2df4fd659f6b5b74c67a6078ba16973

Προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων στο Υπομέτρο 6.3