Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Σύλληψη 30χρονου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

 

Τρίκαλα:Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη την Πέμπτη 24-05-2018 το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (6) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (90) εκατοστών, καθώς και (34) γραμμάρια κλώνων και φύλλων κάνναβης.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (25-05-2018) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 52χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (14) ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες με χύμα αφορολόγητο καπνό, συνολικού βάρους (14) κιλών.

Βόλος: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (25-05-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (80) πακέτα τσιγάρων και μία τυποποιημένη συσκευασία καπνού των (50) γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Βόλος: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών

Εξιχνιάστηκε περίπτωσης κλοπής που διαπράχθηκε στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 37 και 39 ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της (06-07-2017) διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του (15) κινητά τηλέφωνα και (3) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Βόλος: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη την Παρασκευή 25-05-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών, για τα αδικήματα απείθειας και της παραβίασης φύλαξης της Αρχής. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα βίαιης προσαγωγής της Ανακρίτριας Βόλου.

Αγιά Λάρισας: Σύλληψη αλλοδαπού, δυνάμει καταδικαστικής απόφασης και εντάλματος βίαιης προσαγωγής

Συνελήφθη χθες (25-05-2018) το μεσημέρι στην Αγιά Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Άμφισσας με ποινή φυλάκισης (7) μηνών και χρηματική ποινή (600) ευρώ, καθώς και ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Τακτικού Ανακριτή Πρωτοδικείου Άμφισσας, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (25-05-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψε στο έδαφος τρεις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (17,5) γραμμαρίων. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκαν (11) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής και το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού, δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (25-05-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 39χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της κα. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Πατρών, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της ληστείας.

Τέμπη: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη την Πέμπτη 24-05-2018 το πρωί στον Ευαγγελισμό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του 3ου Τακτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της ληστείας.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη την Πέμπτη 24-05-2018 το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 37χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (130) πακέτα τσιγάρων και (15) τυποποιημένες συσκευασίες καπνού των (50) γραμμαρίων η καθεμία, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Ελασσόνα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη την Πέμπτη 24-05-2018 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για το αδίκημα της απάτης.




Total
0
Shares
Previous Article

Δήμος Καρδίτσας: Κάλεσμα μουσικών σχημάτων για συμμετοχή σε εκδηλώσεις

Next Article

Τοποθέτηση Γ. Κωτσού για τον «Κλεισθένη Ι» ενώπιον Σκουρλέτη

Related Posts