Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Συγκέντρωσαν δύο τόνους καπάκια πλαστικών μπουκαλιών με τα οποία αγοράστηκε αναπηρικό αμαξίδιο

«Χαμένος αγώνας, είναι ο αγώνας που δεν δίνεται». Και στην περίπτωση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της αλληλοβοήθειας, οι τρικαλινοί έδειξαν ότι κυριαρχούν.

Στον αγώνα αυτόν, συγκέντρωσαν δύο τόνους καπάκια πλαστικών μπουκαλιών (μαζί με πολίτες από άλλες περιοχές της χώρας), στο πλαίσιο εκστρατείας του Συλλόγου ΑμεΑ Τρικάλων «Η Αρωγή». Και αυτή η ποσότητα μετατράπηκε σε χρήματα, με τα οποία αγοράστηκε αναπηρικό αμαξίδιο. Το οποίο σήμερα το μεσημέρι, 3 Δεκεμβρίου 2015, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, έφτασε στα Τρίκαλα και το παρέλαβε ο Σύλλογος, μέλη και το Δ.Σ., χαρούμενοι άπαντες για το απόκτημα. Παρών ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Αναστασίου, ο οποίος συνεχάρη τους τρικαλινούς για την ευαισθησία τους και τα μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία τους.

Παρίστατο, ακόμη, η κ. Σοφία Αλεστά, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Γ. Τσίγκας, εκπροσωπώντας την περιφέρεια Θεσσαλίας και επισημαίνοντας τη σημασία της κίνησης αυτής.

Το συγκεκριμένο αμαξίδιο, μετά από λίγο «ταξίδεψε» για την Οιχαλία, όπου παραδόθηκε σε άτομο με αναπηρία, προκειμένου να το χρησιμοποιεί για τις καθημερινές του ανάγκες.




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη στην Πρόνοια Καρδίτσας έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου

Next Article

Α.Σ.Καρδίτσας-Ερμής Αγιάς την Κυριακή (5 μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας