Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Πρόσκληση για υποβολή αίτησης συμμετοχής στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων

Κατάθεση μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων, προσκαλούν νέους, ηλικίας από 6 έως 24 ετών, σπουδαστές μουσικής, μαθητές του Μουσικού Σχολείου, νεαρούς μουσικούς, και οποιονδήποτε ανεξάρτητο νεαρό μουσικό, που θα ήθελε να γίνει μέλος της ΣΟΝ να συμπληρώσει τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής στην ΣΟΝ και να την καταθέσει στο Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων (Πνευματικό Κέντρο, 1ος όροφος) μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Πριν την κατάθεση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι, οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης – Λειτουργίας (ΚΟΛ ) της ΣΟΝ.

Η Αίτηση Συμμετοχής, Ο Κανονισμός Οργάνωσης – Λειτουργίας (ΚΟΛ) βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Τρικάλων και στο μενού της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων http://www.sfmt.gr/aitisi-symmetoxis-son/ ενώ επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραλάβουν εκτυπωμένα και από το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου.

Στον ΚΟΛ αναφέρονται ο Σκοπός και οι δράσεις της ΣΟΝ.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Την Αίτηση Συμμετοχής μπορεί να στείλει, το υποψήφιο μέλος, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ sfmtrik@gmail.com, είτε να την υποβάλει ιδιοχείρως στο Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου.

Η αποδοχή αιτήσεων συμμετοχής στην ΣΟΝ θα γίνει μετά από ακρόαση σε επιτροπή που θα συμμετέχουν ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας και μαέστρος των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ Δημήτρης Κτιστάκης, καθώς και μέλη των διευθύνσεων των ωδείων της πόλης.

Τόπος ακρόασης: Δωροθέα Σχολή, οδός Στρατηγού Σαράφη 42 (έναντι Αγίου Στεφάνου)

Ημερομηνία: Κυριακή 7 Μαΐου 2017, ώρα 12.00

Το Μουσικό Σχολείο, τα Ωδεία, αλλά και όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης παρακαλούνται να συνδράμουν την συλλογική αυτή προσπάθεια γιατί το όφελος θα είναι τεράστιο.

Δήμος Τρικκαίων Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων

 




Total
0
Shares
Previous Article

Γενική Συνέλευση & Εκλογές στο Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων "Γ. Πασιαλής"

Next Article

Ασημίνα Σκόνδρα: Πλεόνασμα θράσους, υποκρισίας, κυνισμού