Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Πολύπλοκο και ασυνήθιστο τροχαίο με 3 αυτοκίνητα!

troxaio trikala 2

Τρίκαλα: Πολύπλοκο και ασυνήθιστο τροχαίο με 3 αυτοκίνητα!

Ένα πολύπλοκο αλλά και ασυνήθιστο τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα. Το περιστατικό, συνέβη στις 7:10 το πρωί, 500μ μετά τον κόμβο του περιφερειακού προς Καρδίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το trikalaola.gr Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε νεαρή γυναίκα εργαζόμενη, ξέφυγε από την πορεία της και κατέληξε μέσα σε κανάλι. Εκείνη τη στιγμή, ένα φορτηγό σταμάτησε απέναντι του δρόμου αφού ο οδηγός του αντιλήφθηκε τι είχε γίνει.

troxaio trikala 1

 

Παράλληλα ένα δεύτερο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε συνάδελφος εργαζόμενος της νεαρής γυναίκας που έπεσε στο κανάλι, σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει, χωρίς να ξέρει ότι στο αυτοκίνητο ήταν συνάδελφός.

Τη στιγμή εκείνη ένα τρίτο διερχόμενο μικρό Ι.Χ. αυτοκίνητο, έπεσε πάνω στο δεύτερο αυτοκίνητο που σταμάτησε βγάζοντας το εκτός δρόμου! Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να τραυματιστεί ελαφρά η πρώτη οδηγός που έφυγε από το δρόμο, αφού τελικά είχε βγει μόνη της από το όχημα αλλά με την βοήθεια των πυροσβεστών πέρασε το κανάλι και μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο.

Ο νεαρός οδηγός του μικρού Ι.Χ. που εμβολίστηκε, τραυματίσθηκε και αυτός ελαφρά και μεταφέρθηκε και αυτός στο Νοσοκομείο Τρικάλων με άλλο ασθενοφόρο, ενώ μία συνοδηγός από το όχημα που εμβόλισε το μικρό Ι.Χ. μεταφέρθηκε απλά για άλλες εξετάσεις που είχε προγραμματισμένες. Ο οδηγός δεν τραυματίσθηκε.

Προανάκριση για το πολύπλοκο αυτό τροχαίο, κάνει ήδη η Τροχαία Τρικάλων.




Total
0
Shares
Previous Article
emvolio astazeneca

Σήμερα ανοίγουν τα ραντεβού για εμβολιασμό κατά της Covid-19 για την ομάδα 30-39 ετών

Next Article
Ασ. Σκόνδρα: Επανέρχεται το απευθείας δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα

Ασ. Σκόνδρα: Επανέρχεται το απευθείας δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…