Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Με επιτυχία η μουσική εκδήλωση «Πνοές Ανέμων»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού (Αρχαιολογική Υπηρεσία Τρικάλων), την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό (Μουσείο Τσιτσάνη), Μουσική Εκδήλωση στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Δράσης «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2017» με θεματικό τίτλο «Πνοές Ανέμων».

Μετά από πρόσκληση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, στη συναυλία συμμετείχαν ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής και ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων.

Τον Σύλλογος Φίλων της Μουσικής αντιπροσώπευσαν δύο φλάουτα της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων της πόλης μας (Μαρίνα Ήλη και Δήμητρα Κωστίκα) και η κ. Στέλλα Αναστασοπούλου στο πιάνο (μέλος του Συλλόγου), σε έργα Quantz, Gaubert, Delibes και Mozart (φωτογραφία). Η Δημοτική Φιλαρμονική συμμετείχε με ένα μικτό κουϊντέτο πνευστών.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων ιδρύθηκε από το Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Τρικάλων το 2014 με τη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων και του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Πρωτοεμφανίστηκε το 2015 και σήμερα έχει περισσότερα από 40 μέλη.




Total
0
Shares
Previous Article

Μάθημα Γλωσσολογίας-Ετυμολογίας στο 3ο Λύκειο Τρικάλων

Next Article

4 παγκορασίδες του ΣΠΑΚ σε προπονήσεις για τα προεθνικά κλιμάκια