Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Εξιχνιάστηκαν έξι διαρρήξεις – κλοπές σε εμπορικά καταστήματα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και αντίσταση – Εξιχνίαση κλοπών

Συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες (11-07-2017) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατά την προσαγωγή του στην προαναφερόμενη Υπηρεσία, ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων,  προέβαλε αντίσταση σε βάρος αστυνομικού και προκάλεσε φθορές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα κατά τις νυχτερινές ώρες της (11/12-06-2017) στα Τρίκαλα, διέπραξε συνολικά πέντε διαρρήξεις – κλοπές σε εμπορικά καταστήματα, αποκομίζοντας το χρηματικό ποσό των (764) ευρώ, καθώς και διάφορα είδη ένδυσης.

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος πέντε ημεδαπών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ημεδαπών, τεσσάρων γυναικών και ενός άντρα, ηλικίας από 13 έως 38 ετών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το απόγευμα της (04-07-2017) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, οι δράστες εισήλθαν σε παντοπωλείο, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα τσιγάρα και είδη τροφίμων.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή αυτοσχέδιου τσιγάρου

Συνελήφθη, χθες (10-07-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή αυτοσχέδιου τσιγάρου

Συνελήφθη, χθες (10-07-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, την οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη χθες (10-07-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος κάνναβης και καπνού, το οποίο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση απόπειρας κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της (06-07-2017) στο Βόλο, ο 29χρονος διέρρηξε γραφείο έκδοσης εισιτηρίων του Ο.Σ.Ε. και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό και αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.

Εξιχνίαση απόπειρας κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Συνελήφθη, χθες (10-07-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της κα. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βόλου για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, κατηγορούμενος για κατοχή κάνναβης 

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (106,53) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (10-07-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών από το δράστη, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (106,53) γραμμαρίων,
  • μία νάιλον συσκευασία με σπόρους κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

Αίτηση συμμετοχής νέων ανέργων έως 29 ετών στο Έργο «EGF/2015/011 GR/Supermarket Larissa»

Next Article

Συνελήφθη 54χρονος με 3.000 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων

Related Posts

Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…