Τρίκαλα: Επίδειξη μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο

Η Ομοσπονδία μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο (ΟΣΕΚΚ) και τα Τρίκαλα παίζουν μπάσκετ!

Την Τετάρτη 15/02, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 Basket League και στην ανάπαυλα του αγώνα Τρίκαλα – Κύμη, θα υπάρξει αγώνας επίδειξης αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Μια μικτή ομάδα αθλητών της ΟΣΕΚΚ θα δώσουν τον δικό τους αγώνα στο ημίχρονο με στόχο να στείλουν σε όλους το μήνυμα της νίκης, της χαράς, της αγάπης για το άθλημα. “Ευχαριστούμε τα Τρίκαλα για την ανταπόκριση στο αίτημά μας. Επιθυμία μας είναι να προβάλουμε το άθλημά μας, να γνωρίσουν όλοι το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, να διαπιστώσουν από κοντά την αγάπη μας για το άθλημα και να χειροκροτήσουν όλοι τους αθλητές μας”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Καλούδης.

O πρόεδρος των Τρικάλων BC Aries Βαγγέλης Φρύδας τόνισε: «Το μπάσκετ είναι ένα, αλλά οι αθλητές με αγωνιστικά αμαξίδια αξίζουν ακόμη περισσότερο την ενθάρρυνση μας γιατί αυτό το οποίο κάνουν είναι μοναδικό και αξιοπρόσεκτο. Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι που έχουν αγκαλιάσει το άθλημα, μιας και η πόλη μας διαθέτει την ομάδα του Αστέρα, θα στηρίξουν την πρωτοβουλία του ΟΣΕΚΚ».


[BWGE_Gallery_Ecommerce id=”24″ gal_title=”DIAFIMISEIS”]Total
0
Shares