Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Αλλαγές στην κυκλοφορία από Δευτέρα στη στρατηγού Σαράφη

Τρίκαλα: Αλλαγές στην κυκλοφορία από Δευτέρα στη στρατηγού Σαράφη

Τρίκαλα: Αλλαγές στην κυκλοφορία στη στρατηγού Σαράφη από Δευτέρα

Από Δευτέρα άσφαλτος στη στρατηγού Σαράφη, αλλαγές στην κυκλοφορία

Αρχίζουν από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 οι ασφαλτοστρώσεις στους κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων, αρχής γενομένης από την οδό στρατηγού Στέφανου Σαράφη.

Ο Δήμος Τρικκαίων ξεκινά το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων (από το έργο Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Τρικκαίων 2019-2020) με 300.000€. Η οδός στρατηγού Σαράφη θα «υποδεχθεί» τις παρεμβάσεις, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Νέλσονος, μέχρι και την οδό Κουτσομυλίων. Στόχος, φυσικά, να αποκτήσει νέο τάπητα το οδόστρωμα και να βελτιωθεί η κίνηση των οχημάτων. Με βάση τα έργα, υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως εξής:

  1. Τα έργα θα διαρκέσουν από Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 μέχρι Παρασκευή 4 Αυγούστου 2020

  2. Η κίνηση οχημάτων θα διακόπτεται από την οδό Νέλσονος μέχρι τον κόμβο στην οδό Κουτσομυλίων (πριν το μαιευτήριο)

  3. Οι ώρες διακοπής κυκλοφορίας θα ενε από τις 07:00 το πρωί μέχρι το μεσημέρι

  4. Εκείνο το διάστημα τα οχήματα από την οδό Ματραραγκιώτου και Νικοτσάρα, όπως τα οχήματα που μπαίνουν στην οδό Σαράφη από την κεντρική πλατεία, θα ακλουθούν την οδό Νέλσονος, ΑΝΤΙΘΕΤΑ από τη μέχρι τώρα κατεύθυνση της οδού. Στη συνέχεια θα ακολουθούν την οδό Αμαλίας, επίσης ΑΝΤΙΘΕΤΑ στη μέχρι τώρα κατεύθυνσή της, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Ν. & Ρ. Παππά

  5. Όμως μετά το μεσημέρι, θα ξαναδίνονται στην κυκλοφορία κατά περίπτωση οι οδοί Νέλσονος, Κουτσομυλίων, Σαράφη τμηματικά και πάντα με υποδείξεις της Τροχαίας της Δημοτικής Αστυνομίας. Επομένως, τις απογευματινές ώρες και αφού θα υπάρχει η ευχέρεια, η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται όπως μέχρι τώρα, κανονικά.

Ο Δήμος Τρικκαίων κατανοεί ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην κίνηση οχημάτων, ένα μικρό διάστημα προσαρμογής και τροποποίηση συνηθειών μας. Είναι μια απαραίτητη διαδικασία σε παρόμοια έργα ασφαλτόστρωσης, ανεξαρτήτως του χρόνου κατασκευής του έργου.

Ο Δήμος Τρικκαίων παρακαλεί τους οδηγούς να τηρούν απαρέγκλιτα τη σήμανση, να ακολουθούν τις πινακίδες, να υπακούουν στις υποδείξεις του προσωπικού της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας. Δείχνοντας κατανόηση και υπομονή, με πνεύμα συνεργασίας, σε λίγες ημέρες, η οδός Στρατηγού Σαράφη αποκτά νέα όψη.

Ο Δήμος Τρικκαίων θα συνεχίσει και με άλλες κεντρικές οδούς, το επόμενο διάστημα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα στην πόλη των Τρικάλων.

Δήμος Τρικκαίων

Τρίκαλα: Αλλαγές στην κυκλοφορία από Δευτέρα στη στρατηγού Σαράφη

Τρίκαλα: Αλλαγές στην κυκλοφορία από Δευτέρα στη στρατηγού Σαράφη




Total
0
Shares
Previous Article
kafsonas

Καιρός: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ! Πάνω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Next Article
Asimina Skondra 2020 slide

Συγχαρητήρια της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων