Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρείς συμβάσεις για οδικά έργα στην ΠΕ Καρδίτσας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

συνολικού προϋπολογισμού 138.289,9 ευρώ

Τρείς συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 138.289,9 ευρώ για οδικά έργα στην ΠΕ Καρδίτσας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Αναλυτικότερα τα έργα αφορούν α) την συντήρηση φωτεινών σηματοδοτών του εθνικού και επαρχιακού δικτύου β) την προμήθεια χρώματος διαγράμμισης και γ) την προμήθεια υλικών.

Σε δηλώσεις του σχετικά με τη χρησιμότητα του έργου ο κ. Αγοραστός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για έργα που εντάσσονται στις παρεμβάσεις της αιρετής Περιφέρειας, για την οδική ασφάλεια και την καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Παρά τους περιορισμένους πόρους που έχουμε στη διάθεσή μας, βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας όπου υπάρχει ανάγκη».

Το πρώτο έργο, που αφορά στη συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών, έχει σαν αντικείμενο την τακτική συντήρηση, την αποκατάσταση των βλαβών καθώς και την άμεση επέμβαση για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών στις εγκαταστάσεις φωτεινών σηματοδοτών σε κόμβους του εθνικού και επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητας της Δ/νσης Τεχνικών της ΠΕ Καρδίτσας.

Το δεύτερο έργο, που αφορά στην προμήθεια χρώματος, έχει σαν αντικείμενο αντικείμενο αφορά προμήθεια χρώματος (λευκού – κίτρινου) και υάλινων σφαιριδίων για την διαγράμμιση ασφαλτικού οδοστρώματος του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. Στα πλαίσια της συντήρησης του οδικού δικτύου το συνεργείο του τμήματος των Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π. Ε. Καρδίτσας προβαίνει στη διαγράμμιση με τοποθέτηση υάλινων σφαιριδίων του ασφαλτικού οδοστρώματος σε διάφορα οδικά τμήματα.




Total
0
Shares
Previous Article

Πήρε τη νίκη και συνεχίζει πρώτος και αήττητος ο Α.Σ.Καρδίτσας

Next Article

Ενημερωτικό των αιρετών του ΠΥΣΔΕ Καρδίτσας της Εκπαιδευτικής Δράσης