Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τράβηξε…εξάσφαιρο ο ΑΟ Μαγούλας!

Αν η πρεμιέρα συνιστά αφορμή για μία τονωτική αρχή και για νίκη ανύψωσης ηθικού, τότε στον ΑΟ Μαγούλας πέτυχαν και με το παραπάνω τον σκοπό τους!

Η ομάδα του Κώστα και Σάκη Νταβουλιάκου μπήκε με εντυπωσιακή νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΚ, τραβώντας…εξάσφαιρο στη συνοικία του Αγίου Νικολάου για το ευρύ 0-6 κόντρα στην ΑΠΟΚ/Φωστήρα που συνδύασε βαθμούς, θέαμα και καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Ο ΑΟΜ ξεκίνησε μία προσπάθεια με μεράκι και σίγουρα οι «Πράσινοι» έπραξαν ορθά  δηλώνοντας συμμετοχή στο κύπελλο ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου» η οποία ήταν προαιρετική για τα Σωματεία της Β’ Ερασιτεχνικής και λειτούργησε ως τόνωση της αγωνιστικότητάς της και της ομοιογένειας, ενώ σε συνδυασμό με τα φιλικά  προετοιμασίας και τις προσθήκες που έγιναν, τα δείγματα στην πρεμιέρα άφησαν υποσχέσεις.

Δύο γκολ σημείωσε ο Σπύρος Αργύρης κι από ένα οι Κώστας Παύλου, Γιάννης Βρεττός, Βαγγέλης Μάγγος και Αποστόλης Φιλίππου, με τον ΑΟΜ να προσφέρει και επιθετικό πλουραλισμό, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια, αφού το πρωτάθλημα είναι μακρύ και ο ανταγωνισμός υψηλός.




Total
0
Shares
Previous Article

Β2 ΕΠΣΚ: ΑΟ Μαγούλας, Καραϊσκάκης Μαυρομματίου, Αστροναύτης Γελάνθης, Α.Ε Λαζαρίνας

Next Article

Καθορισμός «ημέρας ακρόασης πολιτών» από την Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλία