Τράπεζα Καρδίτσας: Μέτρα Στήριξης στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel

Διψήφιο Ποσοστό Ανάπτυξης & Μέρισμα για τους Μετόχους της Τράπεζας Καρδίτσας

Τράπεζα Καρδίτσας: Μέτρα Στήριξης στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel

Υπό το βάρος των ακραίων καιρικών συνθηκών και της ανθρώπινης τραγωδίας που βιώνουν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι της Θεσσαλίας, η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας ανακοινώνει τα παρακάτω έκτακτα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων δανειοληπτών:

– Για τους συνεπείς δανειολήπτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, αναστέλλεται το σύνολο των δανειακών υποχρεώσεων για διάστημα τριών μηνών.

– Για τους δανειολήπτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές, ιδιώτες και επιχειρήσεις, αναστέλλονταισυνολικά τα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης για διάστημα έξι μηνών.

Οι πελάτες της Τράπεζας που εμπίπτουν στα ανωτέρω μέτρα παρακαλούνται να απευθυνθούν στο δίκτυο καταστημάτων ή να αξιοποιήσουν τα ηλεκτρονικά κανάλια της Τράπεζας (internet&mobilebanking) προκειμένου να υποβάλουν τη σχετική αίτηση.

Ο Πρόεδροςτης Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας κ. ΜπούκηςΓεώργιος δήλωσε σχετικά: «Παρακολουθούμε με οδύνη τηνπρωτόγνωρη φυσική καταστροφήπου πλήττει την περιοχή μας τα τελευταία 24ωρα, απειλώντας-πρωτίστως- την ανθρώπινη ζωή και καταστρέφοντας τις επιχειρήσεις, τα σπίτια και τις περιουσίες των κατοίκων της Θεσσαλίας.Η Τράπεζα μας, η Τράπεζα του τόπου μας, θα στηρίξει τους ανθρώπους της με όλες της τις δυνάμεις, όπως έχει πράξει σε όλες τις κρίσεις που έχουμε αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια. Ευχή μας είναι να βγούμε από αυτή την τραγωδία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες».

Total
0
Shares