Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρανσυλβανία: Ο πύργος του Κόμη Δράκουλα έγινε εμβολιαστικό κέντρο –  Νοσηλεύτριες με δόντια βρικόλακα

Τρανσυλβανία: Ο πύργος του Κόμη Δράκουλα έγινε εμβολιαστικό κέντρο - Νοσηλεύτριες με δόντια βρικόλακα

Τρανσυλβανία: Ο πύργος του Κόμη Δράκουλα έγινε εμβολιαστικό κέντρο –  Νοσηλεύτριες με δόντια βρικόλακα

Να αποκαταστήσουν την «εικόνα» των Καρπαθίων και του κόμη Δράκουλα επιχειρούν οι Ρουμάνοι, καθώς ο πύργος του έγινε εμβολιαστικό κέντρο για τον κορωνοϊό. Να εκμεταλλευθούν τουριστικά τον πύργο του Κόμη Δράκουλα στην Τρανσυλβανία καθώς ανοίγει η περίοδος αυτή θέλησαν οι Ρουμάνοι, που τον μετατρέπουν σε εμβολιαστικό Κέντρο κατά του covid-19.

Στην προσπάθειά τους αυτή μάλιστα, προχωρούν και σε… ατραξιόν, καθώς οι νοσηλεύτριες είναι εφοδιασμένες με ειδικές στολές που έχουν πάνω τους σήμα με τα δόντια των βρικολάκων! Ήδη η προσπάθειά αυτή των Ρουμάνων δείχνει να αποδίδει καρπούς, καθώς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε εκεί μεγάλος αριθμός επισκεπτών, κυρίως ντόπιων, αλλά και τουρίστες που έκαναν το εμβόλιο της Pfizer και ακολούθως είχαν μια δωρεάν ξενάγηση στην αίθουσα βασανιστηρίων και δράσης του βρικόλακα…

transylvania dracula 1

Με το που ολοκληρώνεται η διαδικασία του εμβολιασμού οι επισκέπτες παίρνουν και το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους και ακολούθως βλέπουν όλα τα σημεία του πύργου που ζούσε ο Βλαντ Γ΄ Τσέπες, πρίγκιπας της Βλαχίας, που έζησε τον 15ου αιώνα, αλλά γνωστός παγκόσμια έγινε ως ο πύργος του Κόμη Δράκουλα.

Ο Αλεξάντρου Πρίσκου που είναι διευθυντής του μάρκετινγκ είπε πως η καμπάνια στοχεύει κυρίως στους τουρίστες, αλλά και στον τοπικό πληθυσμό και τους υπαλλήλους και φαίνεται πως πάει πολύ καλά. Για την ώρα από τα 19εκ. του πληθυσμού της Ρουμανίας, έχουν εμβολιαστεί 3.6 εκατομμύρια, ποσοστό που θεωρείται αρκετά χαμηλό.




Total
0
Shares
Previous Article
Τα σημερινά αποτελέσματα Rapid tests στη Θεσσαλία

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Τρίτη

Next Article
Συμβολικό δώρο του Δημάρχου Τρικκαίων για το ταξίδι της Φένιας Τζέλη προς το Τόκιο

Συμβολικό δώρο του Δημάρχου Τρικκαίων για το ταξίδι της Φένιας Τζέλη προς το Τόκιο