Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τραγωδία στην Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρή σε κεραμοσκεπή η εξαφανισμένη δασκάλα

ekav asthenoforo

Τραγωδία στην Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρή σε κεραμοσκεπή η εξαφανισμένη δασκάλα

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου η εξαφανισμένη 76χρονη δασκάλα, Σοφία Σιώζου – Μπουκουβάλα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί εδώ και 26 ημέρες, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρή στην κεραμοσκεπή διώροφης κατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σπίτι της. Λόγω της ζέστης προκλήθηκε δυσοσμία με αποτέλεσμα γειτόνισσα ανέβηκε στην κεραμοσκεπή, όπου και εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας “σφηνωμένο” στην άκρη της σκεπής.

Με την παρέμβαση πυροσβεστών της ΕΜΑΚ, το άψυχο κορμί της γυναίκας απεγκλωβίστηκε, αποξηλώνοντας ακόμη και κεραμίδια της σκεπής.

Υπενθυμίζεται πώς η 76χρονη έφυγε από τι σπίτι στης στις 08:30 το πρωί της 1ης Ιουνίου, φορώντας πυτζάμες, ενώ λόγω της κατάστασής της καθώς έπασχε από άνοια, η οικογένειά της είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό της.

Η άνοια σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως να είναι ο λόγος που η 76χρονη φαίνεται να μπέρδεψε την είσοδο του σπιτιού της με την είσοδο του διπλανού σπιτιού.

Έτσι ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και από εκεί βρέθηκε στην κεραμοσκεπή, για να εγκλωβιστεί τελικά σε μια άκρη της και να εντοπιστεί χθες σε προχωρημένη σήψη.




Total
0
Shares
Previous Article
Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση για πρόσκληση χορευτικών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Γ.Καραϊσκάκη

Δήμος Μουζακίου: Έναρξη των εκδηλώσεων σε Μουζάκι και Μαυρομμάτι με πρωταγωνιστή τον Γ.Καραϊσκάκη

Next Article
bar maska estiasi

Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας από αύριο Δευτέρα - Τα πιθανά «προνόμια» των εμβολιασμένων