Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τους ισχυρούς και φιλόδοξους Διόσκουρους Κοζάνης υποδέχεται την Κυριακή (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας 

Μεγάλο ματς την Κυριακή στο κλειστό

Μετά το «θρίλερ» του Ευόσμου και την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Εύοσμο, ο Α.Σ. Καρδίτσας συνεχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με ένα πολύ απαιτητικό εντός έδρας παιχνίδι, την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό με αντίπαλους τους Διόσκουρους Κοζάνης. Ένα ματς για την 7η αγωνιστική, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής άλλωστε, χαρακτηρίζεται από πολλές ανατροπές και συναρπαστικά παιχνίδια, που υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις μέχρι το τέλος.

Η ομάδα των Διόσκουρων Κοζάνης, με προπονητή τον άλλοτε διεθνή αθλητή Άρη Χωλόπουλο, έχει εμπειρία και νιάτα στο ρόστερ της με την παρουσία ταλαντούχων αθλητών. Ο κορμός της περυσινής ομάδας παρέμεινε ο ίδιος ενώ έγιναν ποιοτικές προσθήκες, μεταξύ των οποίων και ο Καρδιτσιώτης Αποστόλης Νικολάου. Ο 20χρονος ταλαντούχος φόργουορντ, με παρουσία δυο σεζόν και στον Α.Σ.Καρδίτσας, σπουδάζει στην Κοζάνη και φέτος αγωνίζεται με τη φανέλα των Διόσκουρων. Η ομάδα της Μακεδονίας, έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα και βάσει βαθμολογίας αλλά και ποιοτικού ρόστερ έχει κάθε δικαίωμα να κοιτά ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη μεριά βέβαια, ο Α.Σ.Καρδίτσας παραμένει στην κορυφή ως η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα και δεν έχει σκοπό να απωλέσει αυτό το προβάδισμα, που με τόσο κόπο κατάκτησε. Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι πλήρης, αφού η κατάρα των τραυματισμών κράτησε αρκετούς βασικούς παίκτες εκτός, παρά το ότι στα δυο τελευταία παιχνίδια χρειάστηκε να κάνει ανατροπές για να φτάσει στη νίκη, η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και θέληση να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά το πρωτάθλημα. Χωρίς αμφιβολία, το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα πολύ κρίσιμο τεστ στην προσπάθεια αυτή, καθώς οι Διόσκουροι Κοζάνης είναι μια ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα που θέλει μεγάλη προσοχή. Όμως ο Χάρης Φόρος και οι παίκτες του έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και βέβαια, περιμένουν την υποστήριξη των φιλάθλων της Καρδίτσας στη δύσκολη προσπάθειά τους. Η παρουσία και το χειροκρότημα του κόσμου, μπορεί να δώσει ώθηση και δύναμη στην ομάδα της πόλης μας, για να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας με διαιτητές τους Θεοδώρου και Κοϊμτζόγλου του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης.




Total
0
Shares
Previous Article

Όλα έτοιμα για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής

Next Article

Συνάντηση εργασίας Κωτσού – Μπουτάρη