Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στη Δρακότρυπα

Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 στη Δρακότρυπα

 

1ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης στη Δρακότρυπα

Μόνος ή με τους φίλους σου έλα στη Δρακότρυπα και παίξε μπάσκετ

Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δρακότρυπας «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ» με τη στήριξη του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Μουζακίου διοργανώνουν για πρώτη χρονιά το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) 3on3.

Η όλη εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 στη Δρακότρυπα Μουζακίου και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο μπάσκετ στην είσοδο του χωριού. Οι προκριματικοί Αγώνες θα ξεκινήσουν νωρίς το απόγευμα (17:00).

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής και τη σύσταση των ομάδων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί από το 2002-2006 (παιδικό τμήμα) και οι ενήλικοι κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες, τόσο από το Δήμο Μουζακίου όσο και από οπουδήποτε αλλού. Βασική προϋπόθεση να μην είναι ο συμμετέχων στους Αγώνες επαγγελματίας αθλητής. Οι τελικοί Αγώνες και στις δύο κατηγορίες θα γίνουν την ίδια μέρα, όπως και η απονομή των αναμνηστικών επάθλων στους νικητές. Πριν τους τελικούς θα λάβουν χώρα και οι διαγωνισμοί τριπόντων (10 σουτ) καθώς και αυτός του πιο πρωτότυπου, δύσκολου ή περίεργου καλαθιού.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής παικτών χωρίς Ομάδα (FREE AGENT), καθώς οι ομάδες θα σχηματιστούν την ημέρα των αγώνων με βάση την ηλικία και το ύψος των παικτών, ώστε να υπάρξει μια όσο το δυνατόν δίκαιη συμμετοχή και συναγωνισμός μεταξύ των ομάδων.

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στον αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Κωστάκη μέχρι και την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 17:00 είτε τηλεφωνικά στο νούμερο 6970015213 είτε ηλεκτρονικά τόσο στο e-mail του Συλλόγου μας: drakotrypa1@gmail.com όσο και στο: kwstakisgeo7@gmail.com, δηλώνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ηλικία, ύψος).

Για τους ανήλικους φίλους, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να υπάρχει η έγγραφη συναίνεση του κηδεμόνα τους.

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν!

«Το 3on3 είναι εξάλλου μια πολύ διαδεδομένη μορφή καλαθοσφαίρισης που παίζεται με σκοπό την αναψυχή των παιχτών. Καθένας έχει τη δυνατότητα να παίξει 3on3 χωρίς να έχει ίσως ιδιαίτερες ικανότητες. Ένας αρχάριος μπορεί να το διασκεδάσει το ίδιο, όπως και ένας έμπειρος

Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δρακότρυπας «Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ»


Total
0
Shares
Previous Article

«ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2019» Από την Παρασκευή 16 έως και τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Next Article

41 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας

Total
0
Share