Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τοποθέτηση του αντιδημάρχου κ. Αραμπατζή για την 15η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας αποτελεί αναμφισβήτητα έναν καταξιωμένο θεσμό για την περιοχή μας με πανελλαδική εμβέλεια. Ένας θεσμός που από το ξεκίνημά του μέχρι και σήμερα που φτάσαμε αισίως στην 15η διοργάνωση υπηρετεί με συνέπεια έναν πολύ σημαντικό σκοπό:

Να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες της περιοχής μας σε περιβαλλοντικά ζητήματα, να αναδείξει τις αξίες της Οικολογίας και την ανάγκη να στραφούμε σε βιολογικούς τρόπους καλλιέργειας.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, οι επιπτώσεις της οποίας στο περιβάλλον όπως προειδοποιεί η επιστημονική κοινότητα είναι ανυπολόγιστες.

Θέλω και εκ μέρους του Δημάρχου κ. Φωτ. Αλεξάκου να συγχαρώ ιδιαίτερα την Οργανωτική Επιτροπή που για μία ακόμα χρονιά, και παρά τη δύσκολη συγκυρία, προγραμμάτισε ένα τετραήμερο εκδηλώσεων που στόχο έχουν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους Καρδιτσιώτες και ιδιαίτερα τα παιδιά που είναι το μέλλον μας, σε περιβαλλοντικά θέματα και να αναδείξουν την αξία των βιολογικών προϊόντων.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση στην ΠΕΔ Θεσσαλίας για τη διαχείριση αποβλήτων

Next Article

Καθαρισμός ρεμάτων και χειμάρρων στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

Related Posts