Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον προστάτη του, Απόστολο Παύλο, τίμησε για μια ακόμη χρονιά το εθνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

ipa postolou Pavlou 2

Εορτασμός Αποστόλου Παύλου

Τον προστάτη του, Απόστολο Παύλο, τίμησε για μια ακόμη χρονιά το εθνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Το τριήμερο, 28-30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, από το εθνικό μας τμήμα αλλά και πολλές τοπικές διοικήσεις, εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου, του χαρακτηριζόμενου και ως Αποστόλου των Εθνών.

Από την πλευρά της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας, διοργανώθηκε εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, στο Ιεραποστολικό Κέντρο Πορτίτσας, όπου παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι της τοπικής μας διοίκησης και μεταξύ αυτών, ο ιδρυτής και διευθυντής του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας και πρόεδρος της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής Καρδίτσας, Υποστράτηγος ε.α. κ. Δημήτρης Καλλιαντζής και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, κ. Ιωάννης Μακρής, συνοδευόμενος από τον Ταμία, κ. Χαρίλαο Παπαγεωργίου. Τον εσπερινό τέλεσε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης, κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς και επίτιμο μέλος της τοπικής μας διοίκησης και του εθνικού τμήματος ΙΡΑ.

Στα πλαίσια του εορτασμού πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη τακτική αιμοδοσία για το 2022, καθώς οι ανάγκες για αίμα και ο εθελοντισμός δεν σταματούν ποτέ. Έτσι, για πολλοστή φορά καλέσαμε τα μέλη μας σε εθελοντική αιμοδοσία, στο πάντα φιλόξενο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, με τον διευθυντή κ. Κων/νο Αθανασίου να μας καλωσορίζει θερμά και το νοσηλευτικό προσωπικό να μας υποδέχεται άριστα.

 ‘Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

ipa postolou Pavlou 1 ipa postolou Pavlou 3




Total
0
Shares
Previous Article
antamoma argitheaton 23 2022 slide

23ο Αντάμωμα Αργιθεατών 2022 την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στον  Άγιο Νικόλαο Βλασίου

Next Article
ourologiko iatreio mouzaki

Έναρξη νέου Ιατρείου Σκούρος Σωτήριος Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος στο Μουζάκι

Related Posts