Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον πολύ ισχυρό Χολαργό υποδέχεται ο Α.Σ.Καρδίτσας

 

Τον πολύ ισχυρό Χολαργό υποδέχεται το Σάββατο (5μ.μ.) ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Και τώρα ο Χολαργός

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, καθώς το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Καρδίτσας, υποδέχεται την ομάδα του Χολαργού, στην πρεμιέρα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Ο Χολαργός βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο με 12 νίκες και μόλις 3 ήττες. Η ομάδα του προπονητή Στέργιου Κουφού, απαρτίζεται από πολύ έμπειρους και ικανούς παίκτες με μακρά και επιτυχημένη θητεία στις μεγάλες κατηγορίες. Μαζί με τον ισόβαθμο Ηρακλή, η Αθηναϊκή ομάδα θεωρείται δίκαια βασική διεκδικήτρια της ανόδου στη Basket League, πίσω μόνο από το πρωτοπόρο και αήττητο Περιστέρι.

Από την άλλη μεριά, στον Α.Σ.Κ. γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες του αγώνα, απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Όμως, οι «κυανόλευκοι» θα παλέψουν και σε αυτό το παιχνίδι για να διεκδικήσουν τη νίκη, θέλοντας να ξεκινήσουν θετικά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Κομποδιέτας, με τη βοήθεια του Γιάννη Χασιώτη έχουν αναλάβει την προετοιμασία της ομάδας για το ματς του Σαββάτου, εστιάζοντας στη διόρθωση των λαθών που έγιναν στο ματς κόντρα στο Δούκα και περιμένοντας από τους παίκτες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα με το Χολαργό.

Βελτιώνεται η υγεία του Λευτέρη Καλογήρου

Στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Καρδίτσας νοσηλεύεται ο προπονητής της ομάδας Λευτέρης Καλογήρου, μετά το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε την προηγούμενη Παρασκευή. Η κατάσταση του βαίνει διαρκώς βελτιούμενη και βρίσκεται πλέον στο στάδιο της ανάρρωσης.

Με την ευκαιρία, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Νοσοκομείου Καρδίτσας, για τη φροντίδα και την προσήλωση με την οποία αντιμετώπισαν το πρόβλημα υγείας του κ.Καλογήρου. Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο συμπολίτη μας ιατρό κ.Κώστα Δημητριάδη, για το εξαιρετικό ενδιαφέρον και την πολύτιμη συμβολή του, όλες τις προηγούμενες ημέρες.

askarditsa




Total
0
Shares
Previous Article

Ανάβαση στην Καραβούλα από τον ΕΟΣ Καρδίτσας

Next Article

Το 12άρι φέτος στην Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων, που πάει Eurovision!!!