Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον πανίσχυρο Ηρακλή Θεσσαλονίκης υποδέχεται ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Τον πανίσχυρο Ηρακλή Θεσσαλονίκης υποδέχεται το Σάββατο στις 5 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Κρας-τεστ με Ηρακλή

Το πρώτο του εντός έδρας ματς, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, δίνει το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, τον πολύ ισχυρό και φιλόδοξο Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για την Α’ φάση του Κυπέλλου στις 20 Σεπτεμβρίου, με τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη – πρόκριση με 78-82, όμως και οι δυο ομάδες βρισκόντουσαν τότε σε φάση προετοιμασίας. Τώρα, το παιχνίδι του Σαββάτου έχει ξεχωριστή σημασία και για τους δυο αντιπάλους.

Για τον Α.Σ.Κ. Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, είναι ένα ιστορικής σημασίας ματς, αφού για πρώτη φορά η πόλη μας θα φιλοξενήσει αγώνα πρωταθλήματος σε τόσο υψηλό επίπεδο. Κυρίως όμως, είναι μια ευκαιρία για να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Basket League.

Αυτόν τον τίτλο θέλει να επιβεβαιώσει ο Ηρακλής, που έρχεται στην Καρδίτσα με στόχο τη νίκη, ώστε να πάρει από την αρχή, προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, πέρυσι έφτασε ως την πηγή χωρίς τελικά να πιεί νερό, φέτος το καλοκαίρι περίμενε να πάρει ως επιλαχούσα το εισιτήριο για τη Basket League, όμως τελικά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και πάλι στην Α2, για πρώτη φορά όμως, με τις πιθανότητες υπέρ της. Με πολύ δυνατή έδρα, το Ιβανώφειο, με πολύ έμπειρο και ικανό προπονητή, το Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο Ηρακλής διατήρησε τον περυσινό επιτυχημένο κορμό του, προσθέτοντας πολύ ποιοτικούς παίκτες με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Ο ηγέτης της ομάδας Γιάννης Γκαγκαλούδης παραμένει στο τιμόνι, μαζί με τον δυναμικό Αγγελακόπουλο, τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της κατηγορίας Κώστα Τότσιο, αλλά και τους έμπειρους γκαρντ Γιαννακίδη και Καλαϊτζίδη. Δίπλα τους, προστέθηκαν οι γκαρντ-φόργουορντ Παπαδιονυσίου και Αθανασούλας, ο γκαρντ Δεληγιώργης, ο φόργουορντ Κακαρούδης που ήταν ο παίκτης-κλειδί στην περυσινή άνοδο του Φάρου Κερατσινίου, ενώ και κοντά στο καλάθι ο Ηρακλής είναι παντοδύναμος, με τον Κροάτη Ντομαγκόι Μπούμπαλο αλλά και τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, με χρόνια παρουσίας στη Basket League. Είναι σαφές πως ο Ηρακλής διαθέτει πληθώρα επιλογών σε κάθε θέση, έχοντας ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του.

Όλα αυτά όμως αποδεικνύονται στο γήπεδο κι εκεί ο Α.Σ.Κ.Μέλι ΑΤΤΙΚΗ θα προσπαθήσει να στηριχθεί στη δύναμη της έδρας του και να διεκδικήσει τη νίκη, με σεβασμό στον Ηρακλή, αλλά και με πίστη στις δικές του δυνάμεις.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται και όποιοι φίλαθλοι επιθυμούν, μπορούν να προμηθεύονται τις λιγοστές κάρτες που είναι ακόμη διαθέσιμες, από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.




Total
0
Shares
Previous Article

Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαναγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων

Next Article

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων

Related Posts