Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον Πανερυθραϊκό υποδέχεται το Σάββατο (5μμ) ο ΘΕΟΝΗ ΑΣΚαρδίτσας σε ένα καθοριστικό ματς

Τον Πανερυθραϊκό υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας σε ένα καθοριστικό ματς

Τον Πανερυθραϊκό υποδέχεται το Σάββατο (5μμ) ο ΘΕΟΝΗ ΑΣΚαρδίτσας σε ένα καθοριστικό ματς

Κρίσιμη αναμέτρηση για τη συνέχεια

Συνέχεια στο Top 8 της Α2 με τη 2η αγωνιστική του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας έχει μια ακόμη πρόκληση μπροστά του, καθώς το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό.

Με τη νίκη επί του Ολυμπιακού την Τετάρτη, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας μπήκε με το δεξί σε αυτή τη νέα φάση του πρωταθλήματος, πήρε τους πολύτιμους δυο βαθμούς και ανέβασε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Απέναντί του, ο ΑΣΚ θα βρει τον Πανερυθραϊκό, μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει τους «κυανόλευκους» με 78-77 στις 15 Μαϊου, στη 13η αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Τώρα, οι δυο ομάδες αναμετρώνται και πάλι, έχουν αμφότερες τις δικές τους πιθανότητες για είσοδο στα πλέι-οφ της ανόδου, οπότε το παιχνίδι θα έχει τη δική του καθοριστική σημασία.

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, στα οποία προστίθεται η κούραση από το ματς της Τετάρτης, όμως αυτές οι δυσκολίες ισχύουν για όλες τις ομάδες και ο Κώστας Κομποδιέτας με το συνεργάτη του Κώστα Σερίφη, προετοίμασαν την ομάδα για το ματς του Σαββάτου.

Ζωντανά o αγώνας από το κανάλι του ΑΣΚ

Τα μέτρα κατά της πανδημίας, δεν επιτρέπουν την παρουσία φιλάθλων, όμως όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το ματς μέσα από το επίσημο κανάλι του ΑΣΚ στο Youtube. Το Σάββατο στις 5 μ.μ. λοιπόν, συντονιστείτε στη διεύθυνση

https://youtu.be/MdK0NPUZ5Lg

Διαιτητές της συνάντησης έχουν οριστεί οι κ.κ. Ταρενίδης Στ., Ταρενίδης Κ, Αγραφιώτης.




Total
0
Shares
Previous Article
swimming1

Κολύμβηση: Με 15μελή αποστολή η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό εφήβων/νεανίδων

Next Article
Χαλάρωση lockdown: Μουσική στην εστίαση και απαγόρευση κυκλοφορίας στο τραπέζι της Επιτροπής - Τα σενάρια

Χαλάρωση lockdown: Μουσική στην εστίαση και απαγόρευση κυκλοφορίας στο τραπέζι της Επιτροπής - Τα σενάρια

Related Posts