Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον Χ.Τρικούπη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή (3μ.μ. ΕΡΤ) ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Τον Χ.Τρικούπη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή (3μ.μ.-ΕΡΤ) ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Δύσκολη αποστολή στο Μεσολόγγι

Μια ακόμη πρόκληση περιμένει την Κυριακή τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που στις 3 μ.μ. στο κλειστό του Μεσολογγίου, αντιμετωπίζει τον Χαρίλαο Τρικούπη. Το ματς γίνεται στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής, είναι σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και για το λόγο αυτό, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Με τον ΑΣΚ να μετράει 8-0 στο πρωτάθλημα και να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, το ματς έχει τη δική του σημασία, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, όμως έχει πολύ έμπειρους και ικανούς παίκτες στο ρόστερ του, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο πλέι μέικερ Βασιλόπουλος, ο κοινοτικός σέντερ Αλίχοζιτς, οι Παπαδιονυσίου, Χείλαρης, Λεγκίκας, Λιάπης, Αγγέλου, Στάθης είναι έμπειροι παίκτες στην κατηγορία και συγκροτούν ένα βασικό κορμό με ποιότητα και ταλέντο.

Οι «κυανόλευκοι», όπως κάνουν από την αρχή του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουν κάθε αγώνα ξεχωριστά και το ίδιο γίνεται και ενόψει του ντέρμπι με την ομάδα να προετοιμάζεται με αρκετά προβλήματα και το Σάββατο στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για το Μεσολόγγι, θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Λιόγα. Από την άλλη μεριά, υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά και βάθος στο ρόστερ για να αντιμετωπισθούν πιθανές απουσίες.

Στο ματς, που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 3 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, έχουν οριστεί να διαιτητεύσουν οι Καλδίρης, Κωνσταντινόπουλος και Μηλαπίδης.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας - Στο ΣΕΦ οι μικροί αθλητές για φιλικούς αγώνες με τον Ολυμπιακό

Στο ΣΕΦ οι μικροί αθλητές για φιλικούς αγώνες με τον Ολυμπιακό

Πολύτιμες παραστάσεις και εμπειρίες θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν οι νεαροί αθλητές του Α.Σ.Καρδίτσας, που την Κυριακή θα βρεθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για φιλικούς αγώνες με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι ομάδες παμπαίδων (13 ετών), Μίνι 1 (12 ετών) και Μίνι 2 (11 ετών) θα δώσουν φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ. Επίσης, μετά τους φιλικούς αγώνες, όλη η αποστολή της ομάδας θα παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυμπιακός – Απόλλων Πάτρας, για την 10η αγωνιστική της Basket League. Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού για την πρόσκληση αλλά και τη δυνατότητα που θα έχουν οι μικροί αθλητές μας, να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα Basket League και τα αστέρια του Ολυμπιακού.




Total
0
Shares
Previous Article
Αποτελέσματα ελέγχων Rapid tests στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου - Καταγράφηκαν 64 θετικά κρούσματα covid19

Next Article
Μανώλης Στεργιόπουλος

Μανώλης Στεργιόπουλος: Η μόνη κολώνα που δεν λυγίζει ποτέ είναι ο πολιτισμός 

Related Posts