Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον Απόλλωνα Πάτρας υποδέχεται ο ΑΣΚ το Σάββατο (5μ.μ.)

Μεγάλο ματς το Σάββατο στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας

 

Μεγάλο ματς το Σάββατο (5 μ.μ.) στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας

Ντέρμπι με τον Απόλλωνα το Σάββατο

Αγώνας με τεράστιο ενδιαφέρον είναι το ματς του Σαββάτου στο νέο κλειστό της πόλης μας, όπου ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Οι δυο ομάδες συγκατοικούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η οποία μετά τον αγώνα του Σαββάτου θα έχει έναν μόνο κάτοχο, το νικητή της πολύ ενδιαφέρουσας αναμέτρησης.

Ο Α.Σ.Κ. θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να… ανηφορίζει στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, τα πάντα είναι δυνατά, το επίπεδο του συναγωνισμού αγγίζει το… κόκκινο και κάθε ροζ φύλλο αγώνα έχει τη δική του αξία. Πολύ περισσότερο, όταν αντίπαλος είναι ο Απόλλων Πάτρας, ένα ιστορικό σωματείο με τεράστια παράδοση στο ελληνικό μπάσκετ. Αγγίζοντας τα εκατό χρόνια ιστορίας (ιδρύθηκε το 1926), ο Απόλλων είναι και φέτος ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, έχοντας ένα μείγμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών. Η ομάδα της Πάτρας προέρχεται από μια εμφατική νίκη το προηγούμενο Σάββατο με 98-81 απέναντι στο Αγρίνιο και έρχεται στην Καρδίτσα για να διεκδικήσει τη νίκη.

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν με σεβασμό τον Απόλλωνα, αλλά και με διάθεση να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη νίκη σε ένα αμφίρροπο και εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς. Τα μικροπροβλήματα τραυματισμών δε λείπουν, απόρροια και των συνεχόμενων αγώνων, αλλά όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, με τον Κώστα Κομποδιέτα να περιμένει όλους τους παίκτες του να δηλώσουν έτοιμοι για την αναμέτρηση.

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη τέσσερις φορές, με τις νίκες να είναι μοιρασμένες. 1-1 την περίοδο 2017-18, το ίδιο ρεκόρ και τη σεζόν 2018-19, με τους αγώνες των δυο ομάδων να έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής πολύ σασπένς και μεγάλες συγκινήσεις. Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, θα έχει ο «συμπαίκτης» του Α.Σ.Κ., ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας, ο οποίος έχει αγκαλιάσει την ομάδα και στο υπερύγχρονο «σπίτι» της, το νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας. Γι αυτό και οι αθλητές και οι προπονητές του Α.Σ.Κ., περιμένουν από τους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και να τη βοηθήσουν να διεκδικήσει το καλύτερο στο ματς του Σαββάτου.




Total
0
Shares
Previous Article
«Το κυνήγι της πάπιας» από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

«Το κυνήγι της πάπιας» από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Next Article
kotsos 1

Nέα παρέμβαση Κωτσού στη συζήτηση του Νομοσχεδίου για ΔΕΗ-ΔΕΠΑ-ΑΠΕ