Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το τυροκομείο «Κίσσας» στο Μουζάκι επισκέφτηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος

BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

 Τις εγκαταστάσεις του τυροκομείου «Κίσσας» στο Μουζάκι επισκέφτηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Κίσσα, ιδιοκτήτη της εταιρίας και τον δήμαρχο Μουζακίου κο. Γιώργο Κωτσό.

Είναι γνωστό πως, ο Δημήτρης Μάρκος είναι λάτρης της περιοχής μας και γι αυτό το λόγο την επισκέπτεται πολύ συχνά και την διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο στα μέσα επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει!!

Συγκεκριμένα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

 Από την επίσκεψή μου στο τυροκομείο «Κίσσας», με τον «σούπερ» δήμαρχο Γιώργο Κωτσό και τον ίδιο τον Δημήτρη Κίσσα! Δεν είναι τυχαίο ότι το 30% της παραγωγής του πηγαίνει «έξω»! Και νέο φοβερό προϊόν: Άλμη σε μπουκάλι! Συγχαρητήρια! #world #cheese #awards #gold #greece #best #product

kissas markos mouzaki instagram

kissas markos mouzaki 2

kissas markos mouzaki 1 1

kissas markos mouzaki 4

kissas markos mouzaki 3


Λίγα λόγια για την εταιρία:

Ιστορία

Έτος 1969, με ιδρυτή τον Κίσσα Λάμπρο δημιουργείται το πρώτο τυροκομείο στην ορεινή περιοχή της Αργιθέας στο χωριό Στεφανιάδα.

Χωρίς την ύπαρξη ηλεκτρικού ρεύματος η παραγωγή βασίζεται αποκλειστικά στη χειρωνακτική εργασία και η μεταποίηση του γάλακτος γίνεται σε καζάνια θερμαινόμενα από φωτιά ξύλων.

Το 1973 το τυροκομείο μεταφέρεται στο Πετροχώρι.

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση της Φέτας Αργιθέας Αγράφων οδήγησε, στη μεταφορά του τυροκομείου στο Μουζάκι Καρδίτσας το 1984 και το 2005 στη δημιουργία της επιχείρησης στη σημερινή της μορφή.

Εγκαταστάσεις

Η βιομηχανία πλέον λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο 15.000m2 σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με την ικανότητα να επεξεργάζεται 20 τόνους γάλα την ημέρα.

Στόχος της εταιρείας είναι να εξελίσσεται τεχνολογικά αλλά πάντα σε συνδυασμό με πίστη στην παράδοση, με μεράκι και αγάπη για το χώρο της τυροκομίας και γαλακτοκομίας.

Ανθρώπινο δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εκπαιδεύεται συνεχώς και ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων διατηρώντας έτσι υψηλό το επίπεδο παραγωγής.

Διασφάλιση ποιότητας

Η εταιρεία Κίσσας εφαρμόζει συστήματα ελέγχου για τα προϊόντα, τα οποία αναβαθμίζει συνεχώς, έχοντας κύριο στόχο την παραγωγή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων εφαρμόζει σύστημα ISO 22000.

Βραβεύσεις

kissas etairia


kissas.gr




Total
0
Shares
Previous Article

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Next Article
Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του ΣΠΟΡΤ για το 2019

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του ΣΠΟΡΤ για το 2019