Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το ΘΕΟΝΗ «ταξιδεύει» με Astra Airlines!

.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το μοναδικό ελληνικό νερό με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, ταξιδεύει με την ελληνική αερογραμμή Αstra Airlines, μετά την Ellinair, φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων αλλά και ξένων επιβατών .

Για ακόμη μια χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ακολουθώντας  το αναπτυξιακό του πλάνο, επεκτείνει το δίκτυο συνεργασιών του σηματοδοτώντας μία νέα αρχή με την ελληνική αεροπορική εταιρεία  Αstra Airlines με στόχο να προσφέρει στους επιβάτες ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας και δροσιάς.

Astra Airlines

Η Astra Airlines, η πρώτη αεροπορική εταιρία με βάση τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε την πρώτη της εμπορική πτήση τον Ιούλιο του 2008. Από το 2010 ξεκίνησε να αναπτύσσει σημαντικό πτητικό πρόγραμμα σε προορισμούς εσωτερικού και από το 2015 δημιούργησε βάση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τεχνική βάση στο Ηράκλειο. Εκτός από τα τακτικά προγραμματισμένα δρομολόγια, παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης ad-hoc ναυλωμένων πτήσεων σε Tour Operators, Travel Agents και Air Brokers, όπως επίσης και υπηρεσίες ACMI.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι, του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

logo theoni 2017

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.

www.theoniwater.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

Next Article

Με το Δήμο Αλμυρού το 11ο παγκόσμιο συνέδριο και αντάμωμα Θεσσαλών

Related Posts