Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Σχολάρι του Δήμου Θέρμης εκδηλώνει ενδιαφέρον για την σύνδεση με το Δίκτυο Διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ 

eda Thess diktyo Thermi

 Κατατέθηκαν 1500 αιτήσεις σύνδεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου των κατοίκων του Σχολαρίου από τον Δήμαρχο Θέρμης, κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, όπου τον υποδέχθηκαν ο Γενικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Μπακούρας και ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου, κ. Μιχάλης Στεργιόπουλος. 

 Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε ότι θα αξιολογηθεί το αίτημα για την επέκταση του δικτύου διανομής με σκοπό να ενταχθεί στον προγραμματισμό της Εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ καλύπτει σχεδόν το σύνολο των περιοχών του δήμου Θέρμης και συνεχώς επεκτείνεται. Όπως τόνισε ο κ. Μπακούρας, το Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2020 – 2024 προβλέπει την υλοποίηση επενδύσεων δικτύου στο δήμο που ξεπερνούν τα 6,2 εκ. €, ώστε τόσο η δημοτική αρχή όσο και οι πολίτες να απολαύσουν τα οφέλη της εξοικονόμησης που προσφέρονται από τη χρήση φυσικού αερίου.

 Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Γενικός Διευθυντής ανέφερε ότι η τροφοδότηση της Καρδίας θα ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας, 2 μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει η Εταιρεία.

 Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, υπογράμμισε το έντονο ενδιαφέρον των δημοτών που αποτυπώνεται στον υψηλό αριθμό αιτήσεων σύνδεσης. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα δρομολογηθούν οι ενέργειες τροφοδότησης των 32 δημοτικών κτιρίων σε όλες τις περιοχές του δήμου και την τροποποίηση των εσωτερικών εγκαταστάσεων στα δημοτικά κτίρια που έχουν ήδη τοποθετηθεί οι μετρητές. Ευχαρίστησε την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την εποικοδομητική συνάντηση και την άριστη συνεργασία που διατηρεί διαχρονικά με τη δημοτική αρχή.

eda Thess diktyo ellada




Total
0
Shares
Previous Article
epimelhthrio

Παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου Καρδίτσας σε ΔΕΥΑΚ και ΔΕΔΔΗΕ

Next Article
paralia koronoios slide

Πως θα λειτουργούν οι οργανωμένες παραλίες από Σάββατο 16-05-2020