Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Το Ράλι Ακρόπολις είναι εθνική υπόθεση»

avgenakis rally Akropolis

«Το Ράλι Ακρόπολις είναι εθνική υπόθεση»

 Τις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, εκεί όπου θα λειτουργήσει η «καρδιά» του Ράλι Ακρόπολις, το Service Park, επισκέφθηκαν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Οικονόμου, συνοδευόμενοι από τους βουλευτές Γιώργο Κοτρωνιά, Θέμη Χειμάρα, τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, και τον δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο.

“Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους φορείς είναι στενότατη, οι εργασίες συνεχίζονται με ικανοποιητικότατο ρυθμό και όλα δείχνουν ότι θα παρουσιάσουμε ένα εξαιρετικό «στρατηγείο» για το Ράλλυ μας, το οποίο επιστρέφει 9-12 Σεπτεμβρίου στο WRC έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια!”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Αυγενάκης και επισημαίνει:

“Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι εθνική υπόθεση, θα αποτελέσει την καρδιά της εκ νέου ανάπτυξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας και όλοι οι εμπλεκόμενοι εργάζονται πυρετωδώς για να λειτουργήσουν τα πάντα στην εντέλεια. Είμαι αισιόδοξος ότι θα διοργανώσουμε το καλύτερο Ράλι Ακρόπολις όλων των εποχών. Να διαφημιστεί ξανά η Ελλάδα μέσα από τη διοργάνωση σε κάθε γωνιά του πλανήτη, να έχουμε πολλαπλά οφέλη -τουριστικά και οικονομικά- και φυσικά να διατηρήσουμε τον εθνικό μας αγώνα στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και τα επόμενα πολλά χρόνια.

 Όλη αυτή η προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου σε ολη τη χώρα  αλλά κυρίως από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και ευχαριστούμε”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Total
0
Shares
Previous Article
Αποτελέσματα rapid test στη Θεσσαλία

Δήμος Μουζακίου: Εβδομαδιαίο πρόγραμμα για rapid tests σε Μουζάκι, Γελάνθη, Ριζοβούνι και Λαζαρίνα

Next Article
Μετακινήσεις: Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο το Σαββατοκύριακο

Μετακινήσεις: Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο