Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Πύλη

Το Αθάνατο ΟΧΙ του 1940 μας εμπνέει και μας καθοδηγεί - Το πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Πύλη

Το πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Πύλη

Με προσοχή, με μέτρα, σύμφωνα με τις διατάξεις της Κεντρικής Κυβέρνησης, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, θα γίνουν φέτος οι εκδηλώσεις του Δήμου Πύλης για τον εορτασμό της Επετείου του ΟΧΙ, του 1940.

Στην έδρα του Δήμου, στην Πύλη θα υπάρξει Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα, στις 10:00.

Στις 11:00 στο Μνημείο των Ηρώων, στον χώρο του ΕΠΑΛ Πύλης, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Στην συνέχεια θα γίνει η μαθητική παρέλαση από το Λύκειο Πύλης, το Γυμνάσιο, το ΕΠΑΛ, το Δημοτικό Σχολείο, το Νηπιαγωγείο.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και στις Κοινότητες του Δήμου με την ευθύνη των Προέδρων και των Σχολικών Μονάδων, όπου υπάρχουν.

Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 έχει ιδιαίτερη αξία για τη Χώρα μας. Σε κάθε σπίτι, σε κάθε μπαλκόνι πρέπει να κυματίζει η Γαλανόλευκη.

Ας δείξουμε ότι δεν τους ξεχνάμε.

Το πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Πύλη

Αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

07:30: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα.

09:30: Άφιξη & παράταξη των μαθητών των Σχολείων της Πόλης στο χώρο του Ιερού Ναού.

09:50: Άφιξη στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Στρατιωτικών & Πολιτικών Αρχών.

10:05: Τέλεση Δοξολογίας.

• Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Δημουλά Μαρία – Εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Πύλης.

11:00: Μετά το τέλος της Δοξολογίας, μετάβαση στο Μνημείο Ηρώων, έμπροσθεν του ΕΠΑΛ Πύλης, όπου:

• Θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές και τους Φορείς της πόλης.

• Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αθάνατων νεκρών.

• Εθνικός Ύμνος.

Θα επακολουθήσει η παρέλαση τμημάτων επί της κεντρικής οδού της πόλης.

12:00: Λήξη Εκδηλώσεων – Εορτής.

Εορταστικές εκδηλώσεις τιμής θα γίνουν σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Πύλης, πεδινές και ορεινές, με την ευθύνη των Προέδρων και των Σχολείων, όπου υπάρχουν.

Σημείωση: Όσοι αναγνωρισμένοι σύνδεσμοι, σύλλογοι, οργανώσεις και λοιπά επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι την 28η Οκτωβρίου 2021, θα πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την 12η μεσημβρινή της 27ης Οκτωβρίου 2021, στα τηλέφωνα: 2434350100 & 2434350125 κ. Σαλέπη Σταυρούλα & κ. Γώγο Γεώργιο.




Total
0
Shares
Previous Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Επερώτηση για το μητρώο και τον καθαρισμό των ρεμάτων

Next Article
Αναστόμωση πηγών και φράγμα στα Βρυσιά Φαρσάλων με έργο 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Αναστόμωση πηγών και φράγμα στα Βρυσιά Φαρσάλων με έργο 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts