Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Παζαράκι στο Μουζάκι. Σαν σήμερα 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στην πόλη μας η Ετήσια Εμποροπανήγυρις

pazaraki mouzaki 7

2 Σεπτεμβρίου 2021 – Το Παζαράκι στο Μουζάκι

Το Παζαράκι στο Μουζάκι. Σαν σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιείται στην πόλη μας η Ετήσια Εμποροπανήγυρις (κοινώς Παζαράκι).

Ένα έθιμο που διαρκεί χρόνια και δίνει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στην περιοχή μας, αυτή την εποχή του χρόνου. Η πανδημία που ταλαιπωρεί ολόκληρο τον κόσμο τα δυο τελευταία χρόνια, δεν επέτρεψε πέρυσι και φέτος να γίνει η εμποροπανήγυρη αλλά και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, αποφασίστηκε η μη πραγματοποίηση κάθε τέτοιας εκδήλωσης !

pazaraki mouzaki 4

 

Δεν παύει όμως να φεύγει από τη σκέψη μας ότι κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, η πόλη μας αποκτά άλλη μορφή και γίνεται πιο γιορτινή και πιο εμπορική. Όλα όσα κάθε χρόνο συμβαίνουν έρχονται ξανά στο νου μας και μας γεμίζουν αναμνήσεις, συναισθήματα αλλά και προσδοκίες !

Με την σκέψη ότι η υγειονομική δυστοπία που ζούμε, δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμα, ελπίζουμε την επόμενη χρονιά να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε όλα όσα κάθε χρόνο, τέτοια εποχή κάνουμε και να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ακόμα περισσότερα !!

Ο Πρόεδρος της ΔΚ Μουζακίου

Αχιλλέας Καταραχιάς

pazaraki mouzaki 6




Total
0
Shares
Previous Article
elliniki astynomia eglima

Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στις τηλεφωνικές συνδέσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Καρδίτσας

Next Article
Εντοπίστηκαν δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας

Εντοπίστηκαν δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας

Related Posts