Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Πανηγύρι του Πολυνερίου (Τ.Κ. Δήμου Πύλης)

Ανήμερα της Εορτής «ΤΟΥ  ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ»

Στο  Πολυνέρι  γιορτάστηκε η   Μνήμη «Το  Γενέσιον  της Θεοτόκου» την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, το πρωί τελέστηκε θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (ΠΑΝΑΓΙΑΣ) Πολυνερίου, όπου την παρακολούθησαν αρκετοί πιστοί.

Το  βράδυ της ίδιας ημέρας  οργανώθηκε παραδοσιακό γλέντι με την δημοτική ορχήστρα του κ. Μαργώνη, στην Ταβέρνα του Θωμά Πλαβού στην (Παναγία –Πολυνερίου) όπου συγκεντρώθηκαν εκεί πολλοί  Πολυνερίτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και άνθρωποι από τα γύρω Χωριά, περνώντας ευχάριστα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυνερίου (Δήμου Πύλης) κ. Παναγιώτης Βλαχοδήμος όπου  στην σύντομη ομιλία καλωσόρισε  όλους τους χωριανούς του, τον Αντιδήμαρχο   Αθλητισμού –Πολιτικής Προστασίας-Τουρισμού κ. Άρη Τζάνη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βαλκάνου  κ. Αθανάσιο Λέφα, τον Πρόεδρο  της Τ.Κ. Μοσχοφύτου κ. Ευάγγελο Γελαδάρη, τονίζοντας ότι ευχάριστο απόψε που βρεθήκαμε στο πανηγύρι του Χωριού μας τιμώντας την παράδοση θρησκευτική και Πολιτιστική σήμερα που γιορτάζουμε την Μνήμη «Το Γενέσιον της Θεοτόκου».

DSC00529

DSC00530

DSC00533

DSC00534

DSC00537

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

Next Article

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από τη Δ/ντρια Α/θμιας Εκπ/σης Καρδίτσας