Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στη Λάρισα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στη Λάρισα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στη Λάρισα

Ψήφος εμπιστοσύνης του ΣΕΓΑΣ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, καθώς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, που συνεδρίασε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου επικύρωσε τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος Στίβου Κ20 στη Λάρισα (22-23 Ιουλίου).

Η πολύ καλή συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον ΣΕΓΑΣ έχει θετικά αποτελέσματα, καθώς σημαντικοί αγώνες διεξάγονται κάθε χρόνο σε στάδια της Θεσσαλίας, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του στίβου να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χώρας.

Να σημειωθεί ότι στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών Κ23 -Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Κ23 -Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Κ18 στο Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι το στάδιο Αλκαζάρ ανακαινίσθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με σύγχρονο Προπονητήριο-Προθερμαντήριο και Κέντρο Στίβου. Έτσι η Λάρισα διαθέτει πλέον ένα από τα πιο σύγχρονα στάδια στίβου στη χώρα, στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

«Ο αθλητισμός αποτελεί παράλληλη πρώτη προτεραιότητα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Είμαστε πρώτη Αθλητική Περιφέρεια στη χώρα, χρηματοδοτώντας και κατασκευάζοντας έργα υποδομών που δίνουν τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων. Είναι μεγάλη  χαρά και τιμή να φιλοξενούμε αθλητές που ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει την περιοχή μας σε αθλητικό προορισμό, δημιουργεί ρεύμα αθλητικού τουρισμού και συνθήκες ανάπτυξης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.




Total
0
Shares
Previous Article
vamvaki enosi

Παράταση της εκκοκκιστικής περιόδου ζητά η ΔΟΒ από τον Υπουργό ΥΠΑΑΤ

Next Article
Agorastos kanalia mikrofona 2023

11 νέοι  Μετεωρολογικοί Σταθμοί  και 3 Σταθμήμετρα στον Ενιπέα ποταμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας