Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το «Ολίσθημα» του Περιφερειάρχη συνεχίζεται…

Μια μέρα μετά την Εθνική μας εορτή
thessalia sthn kardia

 Μια μέρα μετά την Εθνική μας εορτή και το καθολικό μήνυμα όλων για ενότητα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  κ. Αγοραστός  προσπάθησε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, να διασπείρει την τοξικότητα, όπως συνήθως γίνεται όταν λείπουν τα ΜΜΕ,  τορπιλίζοντας το κλίμα, ειρωνευόμενος και υβρίζοντας όσους προσπαθούν να του ασκήσουν κριτική.

 Προφανώς, ο κ. Αγοραστός δεν μπορεί να κρύψει το εκνευρισμό του μετά τα τελευταία γεγονότα των πρόσφατων καταστροφών, όπου αποδείχθηκε περίτρανα – σε όλη την Ελλάδα – ο ελλιπής σχεδιασμός και τα έργα που δεν πραγματοποίησε τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι πολύ νωπό το βίντεο που έγινε “viral” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  «δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, ο δήμαρχος ξέρει…».  Άλλωστε το γεγονός να απευθύνεται με χυδαίο τρόπο, μόνο τυχαίο δεν είναι, αν αναλογιστούμε πως κατά καιρούς  έχει ειρωνευτεί με απαξιωτικούς  χαρακτηρισμούς τον κατά τεκμήριο πιο επιτυχημένο δήμαρχο του δικού του πολιτικό χώρου κ. Παπαστεργίου, Δήμαρχο Τρικκαίων, προφανώς  διότι τον ξεπερνά τόσο σε ικανότητα όσο και δημοτικότητα, καθώς και σε άλλους δημάρχους, πρώην  νομάρχες  και βουλευτές όταν οι απόψεις  αυτών,  δεν του είναι αρεστές .

 Η αδυναμία του να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις και αφού αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά, πως οι θριαμβολογίες για την άριστη διαχείριση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή διαψεύστηκαν παντελώς, με τα νοσοκομεία να έχουν φτάσει στα όρια τους, προσπαθεί να βρει  υπαίτιους, φαντασιακούς εχθρούς και επικαλείται σενάρια συνωμοσίας. Στο χθεσινό Περιφερειακό συμβούλιο προέβη σε αήθη επίθεση στο πρόσωπο του επικεφαλής μας, του κ. Τσιλιμίγκα, ενός ανθρώπου που καθημερινά διδάσκει ήθος και πολιτική εντιμότητα έχοντας ως αρχή την αξιοπρέπεια την οποία  ο κόσμος αναγνωρίζει από την επαγγελματική του σταδιοδρομία, με πολυετή  προσφορά στη κοινωνία και όχι από τη καθημερινή αναζήτηση φωτογραφιών στα ΜΜΕ. Ο εκνευρισμός του Περιφερειάρχη ήταν τόσο έκδηλος που χρησιμοποίησε άστοχες εκφράσεις προς την παράταξη μας όπως «Δοσίλογοι», αναζωπυρώνοντας μίση του παρελθόντος, μη σεβόμενος  προφανώς τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η πατρίδας μας και λησμονώντας την πολιτική  πλευρά που προέρχονταν αυτοί κυρίως στους οποίους  αναφέρθηκε.

 Έχοντας επίγνωση των κρίσιμων στιγμών τόσο σε εθνικό όσο και σε Περιφερειακό επίπεδο λόγω της  πανδημίας δεν θέλουμε να διχάσουμε τον κόσμο σε πολιτικό επίπεδο, αλλά θα προσπαθούμε να αναδεικνύουμε συνέχεια τα προβλήματα των Θεσσαλών και θα προτείνουμε έργα και δράσεις  που θα διαμορφώσουν  τη Θεσσαλία του μέλλοντος μας.




Total
0
Shares
Previous Article
agorastos mihalakis trikala

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες βελτίωσης στον περιφερειακό δρόμο Μεγαλοχωρίου του Δήμου Τρικκαίων

Next Article
karditsa

Νέος φωτισμός Led στην πόλη της Καρδίτσας