Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Οικολογικό Κίνημα Μουζακιώτικης Αλληλεγγύης στηρίζει τον Λάμπρο Γιώτη

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Μουζακίου
BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΟΙ.ΚΙ.ΜΑ)

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Μουζακίου το (ΟΙ.ΚΙ.ΜΑ) με όλη την πρέπουσα ευθύνη που το διακατέχει, πήρε την απόφαση να στηρίξει με όλες του τις μικρές δυνάμεις το συνδυασμό με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Λάμπρο Γιώτη.

Γιατί γνωρίζουμε την ευαισθησία που τον διακατέχει για το περιβάλλον και για το οικολογικό κίνημα.

Οι προτάσεις μας πιστεύουμε πως μπορούν να γίνουν και προτάσεις προεκλογικής δέσμευσης του συνδυασμού μας. Εν συντομία είναι:

  • Να γίνουν περιφερειακοί δρόμοι στα χωριά, Λαζαρίνα, Μαγουλίτσα, Μαγούλα για να πάψουν οι νταλίκες να περνούν μέσα από τα χωριά και με όποιους κινδύνους συνεπάγεται με τη διέλευσή τους.
  • Να αξιοποιηθούν οι αρχαιολογικοί χώροι σε όλες τις περιοχές που έχουν βρεθεί αρχαιολογικά ευρήματα. (Γόμφοι, Φανάρι, Πύργος Ιθώμης κ.λ.π.)
  • Να γίνει Αρχαιολογικό Μουσείο στη θέση #Επισκοπή# κοντά στον ποταμό Πάμισο και να πάψουν τα αρχαιολογικά ευρήματα της περιοχής να καταλήγουν αλλού ούτως ώστε ο αρχαιολογικός πλούτος να συμβάλει στην τουριστική επισκεψιμότητα της περιοχής μας.
  • Να αξιοποιηθεί το εργοστάσιο ζαχάρεως της περιοχής στη θέση «Ζωγραφιά» του Χρηστάκη Ζωγράφου.
  • Να λειτουργήσει ο βιολογικός καθαρισμός κοντά στον Πάμισο στην θέση που υπάρχουν ακόμη ευρήματα της παλαιάς γέφυρας που οδηγούσε στο εργοστάσιο ζαχάρεως και να συνδεθούν και τα υπόλοιπα τοπικά διαμερίσματα που είναι εκτός όπως: Λαζαρίνα, Γελάνθη, Μαγουλίτσα, Μαγούλα, Φανάρι, Κανάλια, Χάρμα, Καππά, Πύργος Ιθώμης, Άγιος Ακάκιος, και Ελληνόπυργος.
  • Να γίνει ένας κεντρικός άξονας ο οποίος θα ενώσει αν όχι όλα τα περισσότερα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου και να φτάσει μέχρι την Ε65.

Καλή τύχη στον Συνδυασμό και στον Δήμο μετά από τόσα χρόνια απομόνωσης.

Μουζάκι 15/02/2019

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΟΙ.ΚΙ.ΜΑ.)




Total
0
Shares
Previous Article
Ο πλούτος του χωριού της Οξυάς ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ

Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου και μικρό υδροηλεκτρικό «Μελίσσι» Οξυάς

Next Article
Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων από την Google και το Δήμο Καρδίτσας

Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων από την Google και το Δήμο Καρδίτσας