Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Νοσοκομείο Καρδίτσας επισκέφτηκε κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για στήριξη και ευχές!

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Το Νοσοκομείο Καρδίτσας επισκέφτηκε κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για στήριξη και ευχές!

Ένα «μεγάλο ευχαριστώ» σε «όλους τους υγειονομικούς που είναι στην πρώτη γραμμή και βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που αγωνιούν και δίνουν τη μάχη της ζωής», μετέφερε κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Καρδίτσας κατά την επίσκεψή του στο  Νοσοκομείο Καρδίτσας, την Τετάρτη 22/12/2021.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αποτελούμενο από την πρώην βουλευτή κα Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, υπεύθυνη του Τμήματος Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Ε. και τους συντονιστές των Ο.Μ. Καρδίτσας κ. Χρήστο Βλάχο και κ. Θωμά Καλιά,

υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Κ. κ.κ. Φιλίππου Ειρήνη, Κοτσιαρίδης Δημήτρης, Κουρκούνη Βασιλική, Τσαρούχας Ιωάννης, Κουνιαδίτη Διονυσία και τους συνόδευσαν σε όλες τις κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου.

Μιλώντας με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, εξέφρασαν τη στήριξη στο έργο τους και τον σεβασμό της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

«Είμαστε εδώ για να σας ευχαριστήσουμε που συνεχίζετε να αγωνίζεστε και να προσφέρετε από το υστέρημα της δύναμής σας, για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους μας που δίνουν τη μάχη της ζωής. Με αφοσίωση, γενναιοδωρία και συνέπεια, κρατάτε το ΕΣΥ όρθιο, προστατεύετε την υγεία και τις ζωές μας! Η συνεισφορά σας είναι ανεκτίμητη!»

Τόνισαν  ότι «θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν αρκούν λόγια ευγνωμοσύνης, αλλά πρέπει επιτέλους να υπάρξει και έμπρακτη στήριξη σε όλους εσάς, νοσηλευτές, γιατρούς, λοιπό προσωπικό που δίνετε  αυτή τη μάχη». Χρειαζόμαστε, «ένα νέο και ισχυρό ΕΣΥ που θα δίνει προτεραιότητα στους ανθρώπους του». «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι δύο χρόνια πανδημικής κρίσης και δεν έχει υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση» και «ακόμα πιο λυπηρό ότι τείνουμε να συνηθίσουμε την ιδέα της απώλειας ….δεν πρέπει να  συμβιβαστούμε στην ιδέα ότι μπορούμε να ζούμε με λιγότερα από αυτά που μας αξίζουν».

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. επισκέφτηκε όλες τις κλινικές, τις Μονάδες, τις διοικητικές,  οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το εμβολιαστικό κέντρο, πρόσφεραν γλυκά και αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους για μια νέα χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη και περισσότερο φως στις ζωές μας!

Μετά το Νοσοκομείο, βρέθηκαν κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, τους ευχαρίστησαν για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά και ευχήθηκαν Καλές γιορτές και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους!

Τμήμα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Καρδίτσας

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

syriza karditsa nosokomeio 1
Total
0
Shares