Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Νοσοκομείο Καρδίτσας επισκέφτηκε κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για στήριξη και ευχές!

syriza karditsa nosokomeio

Το Νοσοκομείο Καρδίτσας επισκέφτηκε κλιμάκιο της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για στήριξη και ευχές!

Ένα «μεγάλο ευχαριστώ» σε «όλους τους υγειονομικούς που είναι στην πρώτη γραμμή και βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που αγωνιούν και δίνουν τη μάχη της ζωής», μετέφερε κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Καρδίτσας κατά την επίσκεψή του στο  Νοσοκομείο Καρδίτσας, την Τετάρτη 22/12/2021.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αποτελούμενο από την πρώην βουλευτή κα Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, υπεύθυνη του Τμήματος Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Ε. και τους συντονιστές των Ο.Μ. Καρδίτσας κ. Χρήστο Βλάχο και κ. Θωμά Καλιά,

υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Κ. κ.κ. Φιλίππου Ειρήνη, Κοτσιαρίδης Δημήτρης, Κουρκούνη Βασιλική, Τσαρούχας Ιωάννης, Κουνιαδίτη Διονυσία και τους συνόδευσαν σε όλες τις κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου.

Μιλώντας με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, εξέφρασαν τη στήριξη στο έργο τους και τον σεβασμό της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

«Είμαστε εδώ για να σας ευχαριστήσουμε που συνεχίζετε να αγωνίζεστε και να προσφέρετε από το υστέρημα της δύναμής σας, για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους μας που δίνουν τη μάχη της ζωής. Με αφοσίωση, γενναιοδωρία και συνέπεια, κρατάτε το ΕΣΥ όρθιο, προστατεύετε την υγεία και τις ζωές μας! Η συνεισφορά σας είναι ανεκτίμητη!»

Τόνισαν  ότι «θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν αρκούν λόγια ευγνωμοσύνης, αλλά πρέπει επιτέλους να υπάρξει και έμπρακτη στήριξη σε όλους εσάς, νοσηλευτές, γιατρούς, λοιπό προσωπικό που δίνετε  αυτή τη μάχη». Χρειαζόμαστε, «ένα νέο και ισχυρό ΕΣΥ που θα δίνει προτεραιότητα στους ανθρώπους του». «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι δύο χρόνια πανδημικής κρίσης και δεν έχει υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση» και «ακόμα πιο λυπηρό ότι τείνουμε να συνηθίσουμε την ιδέα της απώλειας ….δεν πρέπει να  συμβιβαστούμε στην ιδέα ότι μπορούμε να ζούμε με λιγότερα από αυτά που μας αξίζουν».

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. επισκέφτηκε όλες τις κλινικές, τις Μονάδες, τις διοικητικές,  οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το εμβολιαστικό κέντρο, πρόσφεραν γλυκά και αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους για μια νέα χρονιά με υγεία, αλληλεγγύη και περισσότερο φως στις ζωές μας!

Μετά το Νοσοκομείο, βρέθηκαν κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, τους ευχαρίστησαν για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά και ευχήθηκαν Καλές γιορτές και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους!

Τμήμα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Καρδίτσας

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

syriza karditsa nosokomeio 1




Total
0
Shares
Previous Article
kepeao gymnasio Mouzakiou

Επίσκεψη των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου στο Κ.Ε.ΠΕ.Α Μουζακίου

Next Article
Αποτελέσματα ελέγχων Rapid tests στη Θεσσαλία

 Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού  στη Θεσσαλία αύριο Πέμπτη 23/12

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…