Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό Θεόνη υπερήφανος χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου της Λάρισας

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη θα είναι χορηγός της ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου της Λάρισας  (ΑΕΛ) για τη νέα σαιζόν 2016 – 2017.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και το υπόλοιπο επιτελείο θα ξεδιψούν με νερό Θεόνη, κατά τις προπονήσεις και όλες τις αγωνιστικές αναμετρήσεις, ενώ οι φίλαθλοι θα το απολαμβάνουν στο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Μέσα από τη σημαντική αυτή δράση, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στηρίζει έμπρακτα το θεσμό του ποδοσφαίρου, με τη Διοίκηση της εταιρείας να δηλώνει «ιδιαίτερα υπερήφανη που προάγει ένα τόσο δημοφιλές άθλημα και ειδικότερα ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία όπως η Λάρισα. Για το νερό Θεόνη αποτελεί μεγάλη χαρά να συμμετέχει στην προσπάθεια μιας ομάδας με σπουδαία πορεία, η οποία αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την τον τόπο της Λάρισας».

Το νερό Θεόνη στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσα από συστηματικές χορηγίες, αναγνωρίζοντας πως η άθληση αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης και ευημερίας.
Total
0
Shares
Previous Article

Αναγκαία η χρηματοδότηση της κατασκευής και της συντήρησης βασικών υποδομών στην Καρδίτσα

Next Article

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στη Λάρισα

Related Posts

Δ. Τρικκαίων - Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς
Διαβάστε περισσότερα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων