Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό Θεόνη συνεχίζει τη δυναμική παρουσία του στην Κύπρο

Στην αγορά λιανικής της Κύπρου διατίθεται πλέον το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη ξεκινώντας μια νέα συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Smart Discount Shops.

Η γνωστή αλυσίδα με καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο θα διαθέτει το πολυβραβευμένο ελληνικό νερό Θεόνη στα ράφια της για να το απολαμβάνουν στο εξής και οι καταναλωτές του νησιού. Η συμφωνία με τα Smart Discount Shops (www.smartdiscountshops.com.cy/) αποτελεί μία ακόμη σημαντική συνεργασία που επεκτείνει περαιτέρω τη δυναμική παρουσία του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη στη διεθνή αγορά.

Το νερό Θεόνη, σήμερα, εξάγεται σε παραπάνω από 20 χώρες παγκοσμίως, αυξάνοντας με ταχείς ρυθμούς τη διείσδυση του στις αγορές του εξωτερικού.


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε:  annie@theoniwater.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήρια Δημ. Αραμπατζή σε ΑΟ Προδρομιακό - Νέα Νίκη Καμινάδων – Διαγόρα Αμπελικού

Next Article

40ημέρο μνημόσυνο Αρετής Υφαντή - Παπαδημητρίου