Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό Θεόνη στηρίζει τη θρυλική Παναχαϊκή

Στο πλευρό της ομάδας της Παναχαϊκής θα βρίσκεται το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2016 – 17.

Το νερό Θεόνη ως χορηγός της Παναχαϊκής  θα δροσίζει τους φιλάθλους, τους παίκτες και τους παράγοντες της ιστορικής ομάδας της Πελοποννήσου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στις προσπάθειες ανασυγκρότησης και δυναμικής παρουσίας της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Διοίκηση της εταιρίας νιώθει χαρούμενη που αποτελεί μέλος της αθλητικής οικογένειας της Παναχαϊκής και εύχεται στην ομάδα καλή αγωνιστική πορεία.

Με μια ακόμη μεγάλη χορηγία, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, δίνει το «παρόν» στις ενέργειες προβολής του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και της προάσπισης του αθλητικού ιδεώδους γενικότερα.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com, S: www.theoni-water.gr

Το νερό Θεόνη στηρίζει τη θρυλική Παναχαϊκή

Το νερό Θεόνη στηρίζει τη θρυλική Παναχαϊκή




Total
0
Shares
Previous Article

Νέα δωρεά προς το Περιφερειακό Ιατρείο του Μαυρομματίου

Next Article

Εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας στον Πρόδρομο

Related Posts