Το νερό Θεόνη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού

<

Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2017 γιόρτασε την Τετάρτη 22 Μαρτίου το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη μαζί με τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Ν. Καρδίτσας, σε μία ημέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τους υδάτινους πόρους και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με μήνυμα «Η κάθε σταγόνα νερού είναι πολύτιμη» το Θεόνη, το πολυβραβευμένο νερό από τα όρη των Αγράφων, υποδέχθηκε τα σχολεία στη σύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης που λειτουργεί από το 2013 στη Βατσουνιά της Καρδίτσας. Οι νεαροί μαθητές ξεναγήθηκαν στη μονάδα, έμαθαν για το ταξίδι του νερού από την πηγή της Γκούρας μέχρι το τραπέζι των καταναλωτών και ενημερώθηκαν για τη σημασία της εφαρμογής ορθών πρακτικών διαχείρισης και εξοικονόμησης του πιο πολύτιμου πόρου του πλανήτη μας, του νερού, και την ευθύνη όλων να σέβονται το περιβάλλον, ενώ σε όλους τους μαθητές και συνοδούς δόθηκε ένα αναμνηστικό καπέλο.

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα για το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη που λειτουργεί μία πρότυπη μονάδα εμφιάλωσης πλήρως ενσωματωμένης στο φυσικό περιβάλλον και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο περιβαλλοντικό πρόγραμμα, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει περιβαλλοντικές δράσεις, μείωση χρήσης του πλαστικού και ανακύκλωση.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com, S: www.theoni-water.gr


Total
0
Shares
Previous Article

Μύθοι, θρύλοι και ιδεολογήματα στην Ελλάδα του χτες και του σήμερα

Next Article

Δήμος Πύλης: Χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες


Total
0
Share