Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό Θεόνη χορηγός στα ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2016

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη ήταν υπερήφανος χορηγός των εκδηλώσεων της 49ης Διεθνούς Πολιτιστικής Γιορτής ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2016 που διεξήχθη – όπως κάθε χρόνο – σε όλο τον Ν. Καρδίτσας τιμώντας τον μεγάλο Θεσσαλό ήρωα Γ. Καραϊσκάκη. Φέτος, η εβδομάδα εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε από 22 έως 28 Ιουνίου.

Η Διοίκηση του νερού Θεόνη έδωσε το «παρών» στην τελετή λήξης όπου με ιδιαίτερη συγκίνηση δήλωσε  πως «ο Πολιτισμός μας προσδιορίζει και μας βοηθά να θυμόμαστε ποιοι είμαστε και από πού προερχόμαστε. Είναι πάντοτε πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις τόσους φορείς να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργούν τόσο σημαντικές εκδηλώσεις. Η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού “Καραϊσκάκεια” εδώ και μισό αιώνα μας θυμίζει τις ρίζες και την ιστορία μας,  κρατά ζωντανό τον πολιτισμό μας και βοηθά να θυμηθούμε έναν Έλληνα ήρωα από την περιοχή μας που αντιπροσωπεύει όλες αυτές τις αξίες.»

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν ο επί 45 χρόνια «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» με την συμμετοχή αθλητών Δρομέων υψηλού επιπέδου από όλη την Ελλάδα,  ενώ παραβρέθηκαν επίσης και διεθνείς χορευτικές ομάδες από την Αίγυπτο, την Κύπρο, την Κίνα, το Πακιστάν και την Βουλγαρία. Αθλητές και παραβρισκόμενοι ξεδίψασαν με το αγαπημένο νερό Θεόνη.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

theoni_1

theoni_2




Total
0
Shares
Previous Article

Στην κυκλοφορία η παράκαμψη Αρτεσιανού

Next Article

Ορκίστηκαν οι πτυχιούχοι της Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας