Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό Θεόνη «απογειώνεται» με την Ellinair

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη «απογειώνεται» στους αιθέρες με την συνεργασία που έχει ξεκινήσει με την Ellinair, την ελληνική αερογραμμή που κάθε χρόνο ταξιδεύει χιλιάδες τουρίστες σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας.

Το νερό Θεόνη συνεχίζει τη δυναμική του πορεία και επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο συνεργασιών του, δροσίζοντας ολοένα και περισσότερους Έλληνες και ξένους σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με τη συνεργασία αυτή με την Ellinair το νερό Θεόνη φτάνει ακόμα πιο ψηλά, εκπροσωπώντας με την ξεχωριστή του γεύση και ποιότητα τη χώρα μας σε χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα καθημερινά στις δεκάδες πτήσεις της νέας αερογραμμής. 

Theoni Ellinair 170706 3

Theoni Ellinair 170706 2

Theoni Ellinair 170706 4

 

Theoni Ellinair 170706 1


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρα, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: annie@theoniwater.gr ,  S: www.theoni-water.gr




Total
0
Shares
Previous Article

"Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση" στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας

Next Article

Ο Χρήστος Βογιατζής νέος Πρόεδρος στον ΣΠΑ Καρδίτσας

Related Posts