Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό ως δημόσιο αγαθό το θέμα της φετινής Οικογιορτής του Δήμου Λαρισαίων

poster2023 MEDIUM oikogiort 1i

Το νερό ως δημόσιο αγαθό το θέμα της φετινής Οικογιορτής του Δήμου Λαρισαίων

  • Θα πραγματοποιηθεί στο Αισθητικό Αλσος στις 13 και 14 Μαίου

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαίου 2023 θα πραγματοποιηθεί φέτος η Οικογιορτή που διοργανώνει ο Δημος Λαρισαίων, στο χώρο του Αισθητικού Αλσους. Η φετινή διοργάνωση έχει ως κεντρικό θέμα: «Νερό – Δημόσιο Αγαθό»

Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν σπόρους και φυτά παραδοσιακών ποικιλιών, καθώς και αρωματικά φυτά από το φυτώριο του Δήμου και τους χορηγούς.

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν ιδιαίτερα ποιοτικά προιόντα μικρών παραγωγών στην «Αγορά Οικοτεχνίας – Χειροτεχνίας».

Παράλληλα μια σειρά από «Εκπαιδευτικές δράσεις» για μικρούς και μεγάλους σχετικές με τον άξονα της Οικογιορτής, θα αναπτυχθούν στον ίδιο χώρο, από δομές του Δήμου, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι φορείς που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν σχετικές εκπαιδευτικές δράσεις να αποστείλουν επιστολή μέχρι 30 Απριλίου στο oikogiortilarisas@gmail.com

Οι οικοτέχνες – χειροτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Αγορά να υποβάλλουν αίτηση μέχρι 30 Απριλίου με τα απαραίτητα δικαιλογητικά στο www.larissa.gov.gr/el/oikogiorti

poster2023 MEDIUM oikogiorti




Total
0
Shares
Previous Article
Fiaska metalio

Πρώτη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην η Όλγα Φιάσκα, αθλήτρια του Θανάση Δεληγιάννη

Next Article
parathura pinakotiki Karditsas ekthesi

«π α ρ ά θ υ ρ α» η καινούρια έκθεση που παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας/ΔΟΠΑΚ