Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νέο κτήριο για το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, η οδοποιία και η κατασκευή γεφυρών αποτελούν γεγονός!!!

Το νέο κτήριο για το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, η οδοποιία και η κατασκευή γεφυρών αποτελούν γεγονός!!!

Το νέο κτήριο για το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, η οδοποιία και η κατασκευή γεφυρών αποτελούν γεγονός!!!

Η άμεση χρηματοδότηση για την κατασκευή του νέου κτηρίου του Κέντρου Υγείας Μουζακίου, την οδοποιία και την κατασκευή των γεφυρών αποτελεί γεγονός και αναμένεται η άμεση υλοποίησή της, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργού Δικαιοσύνης – Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας και Μέλος της κυβερνητικής επιτροπής Κωνσταντίνου Τσιάρα, αφού στις 11/12/2020 στην Κυβερνητική Επιτροπή Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής ενέκρινε την άμεση χρηματοδότηση των 150.000.000 Ευρώ στην περιοχή της Θεσσαλίας, για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία ανάθεσης έργων αποκατάστασης, καθώς και τη διαδικασία επέκτασης κατά 250.000.000 Ευρώ του αρχικού σχεδίου για αντιπλημμυρικά έργα από τους παραχωρησιούχους σε διάφορες περιοχής της Χώρας.

Αυτό που απομένει τώρα και έχει τη βαρύτητα είναι να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς κωλυσιεργίες και εμπόδια από την Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου, σε συνεργασία με την Διοίκηση της 5ης Υ.Π.Ε., που καθορίζει τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις για την καταλληλότητα του χώρου για την ανέγερση του νέου κτηρίου του Κέντρου Υγείας Μουζακίου. Η ευθύνη από εδώ και πέρα βαρύνει την Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου και το Δημοτικό Συμβούλιο, για να αποφασίσει ομόφωνα, κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου, σχετικά με τον κατάλληλο χώρο.

Οι ενέργειες πρέπει να είναι άμεσες και καθοριστικές για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και ούτε ένα ευρώ από την άμεση χρηματοδότηση. 

Ολυμπία Διαμαντοπούλου

Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης




Total
0
Shares
Previous Article

Δύο συλλήψεις στη Λάρισα για ναρκωτικά - Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, χρηματικό ποσό και Ι.Χ.

Next Article
agorastos kostas yporgeio ypodomon

Έργα ύψους 181,9 εκατ. ευρώ  στην Π.Ε. Καρδίτσας από το Υπουργείο Υποδομών και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αποκατάσταση των ζημιών από τον «ΙΑΝΟ» 

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…