Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Tο μοντέλο….. της διπλανής πόρτας

kaniouras.3

Ο Σάκης Κανιούρας είναι ένας τύπος που για αρκετά χρόνια πρωταγωνίστησε στα γήπεδα με ομάδες μεγάλων κατηγοριών σε θέση δεξιού χαφ.Το έκανε δε με τέτοιο τρόπο που του δόθηκε ….το παρατσούκλι ….ΜΠΕΚΑΜ.Αυτό και μόνο λέει πολλά για τον αξιόλογο παίχτη που έβαλε τη σφραγίδα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας με τέτοιο τρόπο ώστε από τη μία να του προσδώσει  διασημότητα από την άλλη να ..λείψει και σε πάρα πολλούς , φίλαθλους ,συμπαίχτες, παράγοντες κτλ.όταν αποφάσισε να …κρεμάσει τα παπούτσια του.

Αυτό είναι το ένα σκέλος της πολυδιάστατης προσωπικότητας του Σάκη.

Το δεύτερο είναι πως ο Σάκης,  σχεδόν πέντε χρόνια πίσω στο χρόνο, έκανε και ένα αξιόλογο πέρασμα από το χώρο της μόδας με διττό ρόλο .Υπήρξε μοντέλο που περπάτησε σε πασαρέλα για λογαριασμό ενός επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στην αντρική μόδα πλασάροντας αντρικά σύνολα και κοστούμια, καθώς και για να διαφημίσει αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ προς χάριν ενός αθλητικού περιοδικού ευρείας κυκλοφορίας .Οι επιδείξεις έγιναν σε Λάρισα και Αθήνα.

Πρόσφατα δε ο Σάκης αποφάσισε για πλάκα να λάβει μέρος στο GNTM  στέλνοντας βιογραφικό και φωτογραφίες …υλικό που καλάρεσε στους παραγωγούς του reality παιχνιδιού τόσο ώστε να τον καλέσουν σε επίσημη οντισιόν στη Θεσσαλονίκη.

Για λόγους που δεν έχουν και πολλή σημασία δεν συνέχισε την προσπάθεια να μπει στο σπίτι του GNTM,γεγονός που δεν τον ενόχλησε ιδιαίτερα..άλλωστε το μόντελινγκ το δοκίμασε  μερικά έτη πίσω…Αυτό που κρατά ο ίδιος είναι η εμπειρία του να βρεθεί με ετερόκλητες προσωπικότητες που προσπαθούν να πλασαριστούν στο λαμπερό χώρο της μόδας με διάφορους τρόπους αποκομίζοντας εντυπώσεις  και γνώσεις ,το ταξίδι,οι γνωριμίες με καινούργιους ανθρώπους και το γεγονός …ΟΤΙ ΤΟ΄ΧΕΙ .Το μικρόβιο του μόντελιγκ είναι ακόμα μέσα του …το παραδέχεται και ο ίδιος ..Μήπως ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που αποφάσισε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο;;;;; Ερωτώ ;;;;;

Η απάντηση ουδεμία σημασία έχει…Αυτό που εντοπίζω εγώ είναι πως αυτός ο νέος άντρας έχει κάτι που τραβά το βλέμμα, αν ρίξεις τη ματιά σου πάνω του…δεν τον προσπερνάς σου κάνει κλικ και το κομμάτι που εμένα με εντυπωσίασε  είναι πως δεν είναι επιτηδευμένος, στημένος…. Το στυλ του είναι φυσικό του  βγαίνει  αβίαστα και το πιο απίθανο είναι πως μάλλον δεν το’χει συνειδητοποιήσει και ο ίδιος γιαυτό και είναι αυθεντικό.Ας κυνηγήσει το όνειρο…γιατί όχι άραγε!!

Άλλωστε στη μόδα δεν υπάρχει πλέον κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς και πλέον αναγνωρίζεται η ομορφιά και η ιδιαιτερότητα κάθε ανθρώπου, γιατί όπως και να το κάνουμε, όλοι είμαστε όμορφοι με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο!

Ιωάννα Κρίκου

 

 

kaniouras.1

kaniouras.4 kaniouras

kaniouras.2




Total
0
Shares
Previous Article
mihalakis agorastos 1

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αποκτά ο Κορυδαλλός Καλαμπάκας

Next Article
sofogiannis sotirios slide

Απεβίωσε ο Σωτήριος Σοφογιάννης σε ηλικία 86 ετών

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…