Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

To μέγα χορηγό επισκέφθηκε η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τη διεύθυνση και το προσωπικό της αντιπροσωπείας «ILLY», είχαν οι παίκτες του Α.Σ.Καρδίτσας, που επισκέφθηκαν το κατάστημα της εταιρίας στη συμβολή των οδών Τρικάλων και Ταλιαδούρου.

Οι παίκτες, συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους και μέλη της διοίκησης, ενημερώθηκαν για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρίας, που ξεχωρίζει στην αγορά καφέ και ροφημάτων, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα και τη συνέπεια προς τους καταναλωτές. Επίσης, δώρισαν στον κ. Κωστάμη μια φανέλα του Α.Σ.Καρδίτσας, υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές.

Το κατάστημα «ILLY» Καρδίτσας και οι ιδιοκτήτες του κύριοι Αχ.Πούλιος και Χρ.Κωστάμης, στηρίζουν διαχρονικά τον πολιτισμό και τον αθλητισμό της περιοχής μας, αποδεικνύοντας την ειλικρινή διάθεσή τους για κοινωνική προσφορά. Ως μέγας χορηγός της ανδρικής ομάδας, το λογότυπο της «ILLY» κοσμεί τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του Α.Σ.Καρδίτσας, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Πούλιο και Κωστάμη για τη φιλοξενία στην πρόσφατη επίσκεψη και για τη στήριξή τους προς την ομάδα.

ask_illy_1

ask_illy_2




Total
0
Shares
Previous Article

Την Πέμπτη η εβδομαδιαία λαϊκή αγορά στο Μουζάκι

Next Article

Κοσμοσυρροή στην “Παυσιλυπούπολη”

Related Posts